• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardim lutfennn:(

tuqbaverda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
2
4
86
33
26 yaşında 5 yillik evliyim 4 yaşında bir kizim var ilk etaplarda günlük hap ile korunuyordum daha sonra unutkanligim yüzünden aylik igneye gectim.buraya kdar problemim yoktu taki o 3 aylık iğneyi vurulana kadar once kanamam durmadı 3 ayin sonunda adet olmadim 6 ayi gecti adet olamıyorum kafayi yiyecem lutfen yardim edin biseyler soyleyin bana 58 kg dan 70e firladim gun gectikce sisiyorum sanki bu durumum ne zamana kadar surecek benim gibi yaşayanlar var mi

26 yaşında 5 yillik evliyim 4 yaşında bir kizim var ilk etaplarda günlük hap ile korunuyordum daha sonra unutkanligim yüzünden aylik igneye gectim.buraya kdar problemim yoktu taki o 3 aylık iğneyi vurulana kadar once kanamam durmadı 3 ayin sonunda adet olmadim 6 ayi gecti adet olamıyorum kafayi yiyecem lutfen yardim edin biseyler soyleyin bana 58 kg dan 70e firladim gun gectikce sisiyorum sanki bu durumum ne zamana kadar surecek benim gibi yaşayanlar var mi
Canım o iğneler çok güçlü insanın düzenini alt üst ediyor bence bir daha vurulma şimdide stres olma vucuttan atılması uzun sürüyordur ilacın etkisi bir süre sonra düzelir bence ama sen bir kadın doğumcuya git muayene ol hem için rahatlasın

geçmiş olsun. bünyenize uygun değilmiş 3 aylık iğne. ve bu tür hap ve iğneler mutlaka kilo aldırıyor çoğu bayanda. ayrıca regl olamadığınız için kilo alıp su tutuyorsunuz. önce stressten uzaklaşın ve doktorla görüşmenizde de yarar var.

Yazık olmuş 58 kilodan 70 olmaniz. Inşallah kolay verirsiniz..

Ignenin suresi biteli 6 ay oldu ve ben hala adet olmadim cok zor durumdayim kizlar psikolojim bozuldu geceleri aglamadan uyumuyorum artık sizce menepoza mi girdim acaba

Back