- Konu Sahibi mavi_delisi
-
Canim dediki zar kalinmis sende kendini kasinca zedelenmis dedi ama bugun uzerine oturamiyorm agriyo cok boyle olur gecer dedi ama dedii zaman gecmedi enfeksiyon kremi ve krem vedi :'(Sürekli kan geliyorsa fazla zedelenmiş olabilir diye duydum bu arada doktor araştırmadı mı sebebini
Peki agrisi canim bi onerin varmiBişey olmaz, o kanama bikaç ilişkiden sonra kesilir. 1 hafta veya daha uzun sürebilir. Ama tuvalette falan niye geliyor kan orasını bilemedim.
Geçmiş olsun.
Saol canim ne bileyim agrimasi psikljmi bozduYaa canım niye üzüyorsun kendini çok şükür ciddi bir şey değilmiş bak bunun için ağlamana değer mi, sen de sürekli kan görmek psikolojik olarak yıpratmış seni ama dert etme iki gün olmaz bir hafta on gün olur her insanın yapısı farklı benim mesela dudağım kanasa yarım saati buluyor kanın durması trombositlerin mi düşük acaba benim gibi ağlama ama gülümse..
Seninki ne ki ?Anlayabiliyorum seni, ben de tamamen aynı olmasa da benzer bi sıkıntı içindeyim neden olduğunu biliyorsun ya ondan diyorum geçer diye
Senin sorunun ne ki canim.. bizde ikincisinde bebe yagi kullanmistik hic ise yaramadiKayganlaştırıcılı prezervatif ve de bebe yağı denemiş biri olarak söyliyim ben de acıya zerre kadar bir etkisi olmadı
Canim bende iste iliskiye giremiyorz kendimi kötü hissediyorum balayi gergin gecti.. esimde stres yapıyor... neden boyle diye adam dokunsa kasiliyorum..degil iloski ilk oldu olecegim sandim hickira hickira agladim agridan :'(seasparkle95 .!.:Biz ilişkiye giremiyoruz bi türlü , canım çok yanıyor dayanamıyorum başta dedim korkuyorum kendimi sıkıyorum falan sonra fiziksel bi sorunum olduğunu düşünmeye başladım içim yanıyor gibi oluyor bu vajinismus olsa bu kadar da olmaz heralde şuana kadar 2-3 kere denedik ayda bir falan bakıyorum hala aynı yerdeyiz yine avıyor yine acıyor bide ben korkarım böyle işlerden iyice dert oldu bana sevgilim de doktora git diyip duruyor evli değiliz nasıl gidiyim diyorum
Canım yeni üyeyim de ben buraya özelden mesaj atma falan var mı eğer sakıncası yoksa sana bikaç bişe sorabilir miyimŞuan tamamen dert ortağımsın..napıcaz biz hiç bilmiyorum sen en azından alnın açık doktora gidebiliyosun canım ben daha vahim bi haldeyim kendimi eksik hissediyorum herkesin yapabildiği bişe bu niye olmuyor ben de diye
Tabi sor canim ozelden sen atar nison bilmyrm sinir var ya belli zamandan sonra atiliyorCanım yeni üyeyim de ben buraya özelden mesaj atma falan var mı eğer sakıncası yoksa sana bikaç bişe sorabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?