• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardim lütfen :'(

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Merhaba kizlar ben ben ayin 27 sinde evlendim kizlar..ilk gecem cok zor gecti o kadar agrim olduki bayilacaktim :'( ilkin biraz olur gibiboldu tam girmedi ama kanadi..sonra ikinciyi denedik cunku iki uc damla kan gelmisti tam olunca baya kan geldi iki uc pecete dolusu.. agrimi anlatamam :'( sonra bidaya hic yapmadik. Ama surekli kan geliyor affiniza siginarak soyluyorm ozellikle tuvalete oturunca :'( agrim azalmisti bugün cok fazla ve oturamiyorm dr a gittim sadece hametem krem ve enfeksiyon ilaci verdi bisi olmaz gecer bi iki gune dedi ve ustunden kac gun gecti gecmedi :'( ne yapmaliyim bu durumu yasayan var mi ?

Ben evli değilim anvak söz konusu aşırı ağrı ben de de var ve işin ilginci erkek arkadaşım ilkim ve benden kan gelmedi o an aradan zaman geçince bikaç damla belli belirsiz bişe geldi ama biz tam birleşemiyoruz azıcık giriyor ağrıdan ölüyorum daha doğruau içim yanıyor parçalanıcakmış gibi oluyorum size de böyle mi oluyordu şuan çok korkuyorum bi sıkıntım mı var diye doktor da gidemiyorum evli olmadığım için :(

Sürekli kan geliyorsa fazla zedelenmiş olabilir diye duydum bu arada doktor araştırmadı mı sebebini
Canim dediki zar kalinmis sende kendini kasinca zedelenmis dedi ama bugun uzerine oturamiyorm agriyo cok boyle olur gecer dedi ama dedii zaman gecmedi enfeksiyon kremi ve krem vedi :'(

Ben kendim icine baktim hani dogum yapan kadinlarin yirtilir ya dilim dilim oyle goruluyo ve kan var hep icinde :'( utanıyorum kimseye soyleyemiyoorum balayimiz mahvoldu is basi yaptim bu agri ve kanama ile

Bişey olmaz, o kanama bikaç ilişkiden sonra kesilir. 1 hafta veya daha uzun sürebilir. Ama tuvalette falan niye geliyor kan orasını bilemedim.
Geçmiş olsun.

Yaa canım niye üzüyorsun kendini çok şükür ciddi bir şey değilmiş bak bunun için ağlamana değer mi, sen de sürekli kan görmek psikolojik olarak yıpratmış seni ama dert etme iki gün olmaz bir hafta on gün olur her insanın yapısı farklı benim mesela dudağım kanasa yarım saati buluyor kanın durması trombositlerin mi düşük acaba benim gibi ağlama ama gülümse..

Yaa canım niye üzüyorsun kendini çok şükür ciddi bir şey değilmiş bak bunun için ağlamana değer mi, sen de sürekli kan görmek psikolojik olarak yıpratmış seni ama dert etme iki gün olmaz bir hafta on gün olur her insanın yapısı farklı benim mesela dudağım kanasa yarım saati buluyor kanın durması trombositlerin mi düşük acaba benim gibi ağlama ama gülümse..
Saol canim ne bileyim agrimasi psikljmi bozdu

Anlayabiliyorum seni, ben de tamamen aynı olmasa da benzer bi sıkıntı içindeyim neden olduğunu biliyorsun ya ondan diyorum geçer diye

Kizlar acaba kayganlastiri kullansakmi oyle seyler varmis ya ? Bn simdi korkudan yanasamiyororm opunce bile kasiliyorum eskiden istekliydim evlenmeden ama simdi hic yok

Kayganlaştırıcılı prezervatif ve de bebe yağı denemiş biri olarak söyliyim ben de acıya zerre kadar bir etkisi olmadı

Biz ilişkiye giremiyoruz bi türlü , canım çok yanıyor dayanamıyorum başta dedim korkuyorum kendimi sıkıyorum falan sonra fiziksel bi sorunum olduğunu düşünmeye başladım içim yanıyor gibi oluyor bu vajinismus olsa bu kadar da olmaz heralde şuana kadar 2-3 kere denedik ayda bir falan bakıyorum hala aynı yerdeyiz yine avıyor yine acıyor bide ben korkarım böyle işlerden iyice dert oldu bana sevgilim de doktora git diyip duruyor evli değiliz nasıl gidiyim diyorum

seasparkle95 .!.:
Biz ilişkiye giremiyoruz bi türlü , canım çok yanıyor dayanamıyorum başta dedim korkuyorum kendimi sıkıyorum falan sonra fiziksel bi sorunum olduğunu düşünmeye başladım içim yanıyor gibi oluyor bu vajinismus olsa bu kadar da olmaz heralde şuana kadar 2-3 kere denedik ayda bir falan bakıyorum hala aynı yerdeyiz yine avıyor yine acıyor bide ben korkarım böyle işlerden iyice dert oldu bana sevgilim de doktora git diyip duruyor evli değiliz nasıl gidiyim diyorum
Canim bende iste iliskiye giremiyorz kendimi kötü hissediyorum balayi gergin gecti.. esimde stres yapıyor... neden boyle diye adam dokunsa kasiliyorum..degil iloski ilk oldu olecegim sandim hickira hickira agladim agridan :'(

Şuan tamamen dert ortağımsın..napıcaz biz hiç bilmiyorum sen en azından alnın açık doktora gidebiliyosun canım ben daha vahim bi haldeyim kendimi eksik hissediyorum herkesin yapabildiği bişe bu niye olmuyor ben de diye
:(

Şuan tamamen dert ortağımsın..napıcaz biz hiç bilmiyorum sen en azından alnın açık doktora gidebiliyosun canım ben daha vahim bi haldeyim kendimi eksik hissediyorum herkesin yapabildiği bişe bu niye olmuyor ben de diye
:KK43:
Canım yeni üyeyim de ben buraya özelden mesaj atma falan var mı eğer sakıncası yoksa sana bikaç bişe sorabilir miyim

Back