Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar banada yardım ederseniz çok sevinirim.Bebeğim ayın 13 ünde 3.ayına giricek bebeğimin kilo alımı durmuş doktor ek mama verin dedi bende önceden almış olduğum bebelak mamasını vermeye başlıyayım dedim ama hiç bi şekilde kabul etmiyor aç bıraktım olmadı uykusunda denedim yine olmadı biberondan benim sütümü içiyo ama mamayı istemiyo ağlıyo çığlık atıyo böle giderse hiç kilo alamıcak napmalıyım tecrübeli anneler lütfen yardımlarınızı bekliyorum kaynanam da konuşmaya başladı bile kilo almıyo sütün yaramıyo söleniyo da söleniyo acil yardımlarınızı bekliyrum
Başka mamalar vermeyi denedin mi? Anne sütüne en yakın mama SMA Gold 1'miş. Benimki Aptamil Prematil'i çok severek yerdi, şimdi Aptamil Pre kullanıyorum ama pek sevmedi, önceden yediğinin yarısını bile yemiyor. Ben de ne kullanacağımı şaşırdım. Doktorunuz mama önermedi mi?
dr.mama önermedi hangisini kullanim dedim farketmez bebelak milupa aptamil falan dedi.bende henüz başka mama denemedim bir de sizin dediğiniz denerim belki işe yarar.
piyasadaki bütün mamaları deneyin,umarım birini sever.benim kızım hiçbirini kabul etmedi,sadece uyurken içti mamayı da benim sütümü de.