• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll yardim 🙄

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
103
Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda özel hastenede hormon testi verdim adetimin 3. Günüydü prolaktin hormonum 33 çıktı bugün tekrar kontrole gittim (adet bitince gel demişti) 29 çıktı , normal değeri max 28 miş. Bana dostinex verdi yarım yarim yut diye ben de değer çok yüksek olmadığı için kararsız kaldım ne dersiniz 🤔

O ilacın 2 li 4 lü ve 8 li si var. Doktorunuz sizin için uygun dozu ayarlamıştır zaten. Kullanın.hamilelik için yirminin altına düşmeli değer

Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda özel hastenede hormon testi verdim adetimin 3. Günüydü prolaktin hormonum 33 çıktı bugün tekrar kontrole gittim (adet bitince gel demişti) 29 çıktı , normal değeri max 28 miş. Bana dostinex verdi yarım yarim yut diye ben de değer çok yüksek olmadığı için ka
Arkadaşlar merhaba geçen haftalarda özel hastenede hormon testi verdim adetimin 3. Günüydü prolaktin hormonum 33 çıktı bugün tekrar kontrole gittim (adet bitince gel demişti) 29 çıktı , normal değeri max 28 miş. Bana dostinex verdi yarım yarim yut diye ben de değer çok yüksek olmadığı için kararsız kaldım ne dersiniz 🤔
anca vücud kendine gelir bnm 26 iken bişey vermedi doktor 2 adet bekle demişti kaçıncı adetin düşer bnce

Evt prospektüs ve internette yazan yorumları okuyunca çok korkmuştum ben de :) her bünyede farklı tabi bende biraz baş ağrısı ve hafif uyku yapmıştı sadece
Anladım canım ben halen kararsız kararsız düşünüyorum başım ağrıdı inan ki düşünmekten 🙄

Bende kullanıyorum o ilacı çok korkmuştum yan etkilerini okurken ama çok büyük etkileri yok baş dönmesi bas agrisi yapiyo arada. Bide gece içersen yan etkilerini hissetmezsin. :)

Back