Konuşma Problemleri Acilll yardım! çocuk psikiyatrisi dr önerisi lütfen anadolu yakası olursa sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi enbu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

enbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
196
8
68
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. benim 2 yaşında bir kızım var..hala konuşamıyor (( ilk anneanne anne dedi babayı daha yeni öğrendi fakat kızım başkalarınada anne diyor..bırakın cümle kurmayı tek kelimeleride çokk nadir söylüyor.. yaptığım hatalar var televizyona çok baktırdım yemeğini yesin diye sanki nasıl desem kelimeyi söylerken zorlanıyor gibi dilbağı olduğunu düşünmüyorum çünkü dilini dışarı çıkarabiliyor..sanırım kızım rahat kendini ifade edemeği için hırçın davranıyor bazen öle hırçınlaşıyorki herşeyi yere atıp kırmak istiyor okadar üzüntülüyümki nasıl bir yol izleyeceğimi tam olarak bilmiyorum öncelikle çocuk psikiyatrisine götürmeliyim değilmi? bana lütfen ama lütfen çocuk psikiyatrisi dr önerisi yaparmısınız ben anadolu yakasındayım..özellikle devlet hastanesi olursa çokk sevinirim.özel hastaneler bizi aşıyor fakat fiyatı makul olursa gidebilirim.bu konuya duyarsız kalmayacağınızı düşünüyorum çünkü bir an önce konuşma terapistine başlaması lazım geç kalmak istemiyorum teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…