• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİLLL!!!türk modernleşmesi için kitap tavsiyesi

arzusss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
193
346
303
Ankara
:asigim::asigim:arkadaşlar master ödevim için türk modernleşmesini araştırabileceğim, batı modernleşmesi ve türk modernleşmesini karşılaştırabileceğim biri yerli diğeri yabancı iki kitap arıyorum.roman yada hikaye tarzında olursa daha güzel olur.ilk aklıma gelen tutunamayanlar, yaprak dökümü, efruz bey, saatleri ayarlama enstitüsü fln ama 2 kitaptan hareketle karşılaştırmak istiyorum. bana önerebileceğiniz, karşılaştırma yapabileceğim yerli ve yabancı kitaplar neler? yardımlarınızı bekliyorum en acilinden

Bu konuda size Erol Güngör'ün kitaplarını tavsiye ederim. Ancak bu kitaplar daha çok araştırma niteliğinde. Eğer ödevinizin konusu hakkında detaylı bilgi verebilirseniz daha fazla yardımcı olabilirim sanıyorum. Kolay gelsin

ödevimin konusu türk modernleşmesi.bununla ilgili olarak film roman vs. karşılaştırmak istiyorum. batıda şöyleydi bizde bööle gibi.roman ve film arasında kararsız kaldım ve yarın bir plan hazırlayıp sunmam gerek

Romanlardan Fatih-Harbiye'yi tavsiye ederim. Araştırma içinse Erol Güngör bu konuda size yardımcı olacaktır

konuyu çok geç gördüm ama yine de yazayım belki başka birinin daha ihtiyacı olur..Şerif Mardin külttür bu konuda

Back