• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll nolurr :'(

yildirak49

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
58
0
6
34
Muş
arkadslar yuzumde cok nadir sivilce cikarken bu adettimin bi hafta sonrasinda cenemde ve dudak etrafimda cikmaya basladi esimle yumurtlama gunum birlikte olduk korunmadan cocuk icin.. yane adetimin 12.gunu bgun ise 18.gunu istahim acildi iyice sabahlari kasiklarim cok agriyo ve arada srtimin asagi kismi kalca ustu acaba on gun icinde bu kadar erkn hamilelik belrtsi olurmuu yada nedendr kii

arkadslar yuzumde cok nadir sivilce cikarken bu adettimin bi hafta sonrasinda cenemde ve dudak etrafimda cikmaya basladi esimle yumurtlama gunum birlikte olduk korunmadan cocuk icin.. yane adetimin 12.gunu bgun ise 18.gunu istahim acildi iyice sabahlari kasiklarim cok agriyo ve arada srtimin asagi kismi kalca ustu acaba on gun icinde bu kadar erkn hamilelik belrtsi olurmuu yada nedendr kii

selam canım bebeği çok istiyoruz bedenimiz bizimle oyun oynuyor hamileymişiz gibi sinyaller veriyor malesef bende dün çatlatma iğnesi vuruldum nerdeyse hamile kaldım diycem yaa :( ama umarım hamileyizdir rab'bim yar ve yardımcımız olsun

Adet belirtiside olabilir canım galiba ilk ayın bebek istemekde o yüzden karıştırabilirsin bu kadar önceden belirti olucağını sanmıyorum sen kendinde psikolojik olarak bu ağrıları yaratıyo olabilirsin çok düşünmemeye çalış

amin afyonluyuz Allah razi olsun rabbim bizi ewlat sahibi olamamakla sinamasin.. bu arada ruyacn malesef kii cocuk istememde ki 5.ayim olucak hic korunmasz hemde :(( bende idrar enfeksyonu war korkum odur ki budr engelleyen gebeligimi we adetime hnuz on gun war olmaz ki bnde bu kadar erkn adet belirtisi.. acaba enfeksyon engelmdr war mi bilginiz yada yaniliyo muyum hamileym derkn

amin afyonluyuz Allah razi olsun rabbim bizi ewlat sahibi olamamakla sinamasin.. bu arada ruyacn malesef kii cocuk istememde ki 5.ayim olucak hic korunmasz hemde :(( bende idrar enfeksyonu war korkum odur ki budr engelleyen gebeligimi we adetime hnuz on gun war olmaz ki bnde bu kadar erkn adet belirtisi.. acaba enfeksyon engelmdr war mi bilginiz yada yaniliyo muyum hamileym derkn
İdrar yolu enfeksiyonu diyorsun galiba sistit yani bende geçen sene çok çektim ondan berbat bişey ama onun etkisi yok diye biliyorum çünkü ben doktora gittiğimde sormuştum alakası yok demişti bence sende ki belirtiler psikolojik ki inşallah değildir gerçekten hamilede olabilirsin ama sem düşünme fazla düşündükçe kendi kendi belirti ararsın vücutta zaten her an seni kandırmaya çalışıyo bunlar başıma geldiği için biliyorum ;)

sende oldkca haklsin bu welet gelemedi gitti yaa pff :/ simdi bu ay takip ettik esimle saydim 10-12-14-15.gunler birlikte olduk yumurtlamam gerceklestginde goguslerim cok agrir we hisettimde ovulasyon gunlerimin oldgunu asiri bi istahtr bnde bu donmde ustelik bu ay tek oldu anlamadm gtti :)) sen kac yillik ewlisin neler denedin cocuk icin

sende oldkca haklsin bu welet gelemedi gitti yaa pff :/ simdi bu ay takip ettik esimle saydim 10-12-14-15.gunler birlikte olduk yumurtlamam gerceklestginde goguslerim cok agrir we hisettimde ovulasyon gunlerimin oldgunu asiri bi istahtr bnde bu donmde ustelik bu ay tek oldu anlamadm gtti :)) sen kac yillik ewlisin neler denedin cocuk icin
Ben 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz yaşım küçük olduğu için doktor 1 sene kendimizin denememizi istedi olmayınca işte rahim filmi falan çektirdim herşey normal çıktı klomen kullandım 3 ay ondada olmadı aşılama yaptırıcaktık doktora biz beklemek istiyoruz dedik o da kendin kalabilme şansında var bi sorunum yok deneyin bi süre olmazsa gelirsiniz dedi bakalım 4 aydır falan kendimiz deniyoruz bu ayda adetim gecikti 1 falan olmam lazımdı kan tahlili yaptırdım negatif çıktı halen de olmadım nedense

maalsef canım hemen hamileyim diye düşünme normalde yumurtlama günü adetin 14 15 16 günleri olur bazen yumurta 18. günde bile çatlayabilir bu yüzden sen 14. günde veya 13. günde ilişkiye girmiş olsan daha döllenme aşamasındadır ve belirtiler döllenmiş yumurta rahim duvarına yerleştikten sonra başlar ...belirtilerin için çok erken canım :16:

ngasn canm galiba oylee ama kurbn oldgum Allah werir dye cok dua ediyorum gelecegi zamani biliyordr meleklerimiz dua edin bnim icn.. ruyacn bnim yasimda kucuk 18 yasindayim esim ise 20 kacirdi bni bundan 6 ay once ewlndik :) daha doktra bile gtmedim yarin gdicem nolur duanizi eksik etmeyin nolurr yarin giderkn bi problemim cikmasn dualarnzda bnimde adim gecsin adim kübra esimin ise burak bizi eksik etmyin cok yol katettik buraya kadar ailem bile bni istemiyo bi benim birde esim saolsun ailesi destek onun ew aldilar dewletle calisabilme imkani sagladilar esime.. kayinpederim nikah memuru saolsun nikahimizi bile o kiydi onlara minnetarim bn ise ogrencyim bu yil mezun oldum we ilk yilimda kazandim uniw okuyorum bilgisayar ogretmnlgi hersey guzel ama tk istegim bi ewlat we ailemin bni affetmesi dualariniz bnimle olsun canlarim ablalarim.. :))

Kader ortagım :D bende kaçıp evlendim 22 yaşındayım bende sen doktoru ihmal etme keşke başta gitseydin ama olsun bi git görün bakalım ne dicek beni de haberdar et :D

gttim bgun doktora baya iyi bi doktor bizim memlektte tatildeymis sansima bgun gelmis baya konustuk sohbt ettik ulturason falan derkn yumurtaliklarim cok temiz rahmim piril piril bi problem yokimis adetn 3.gnu gel baslayak tedawiye dedi ayys bakalim ruyacn nolcakk :)) sana ne demisti yumurtaliklarin rahmin konusunda ? ?

selam canım bebeği çok istiyoruz bedenimiz bizimle oyun oynuyor hamileymişiz gibi sinyaller veriyor malesef bende dün çatlatma iğnesi vuruldum nerdeyse hamile kaldım diycem yaa :( ama umarım hamileyizdir rab'bim yar ve yardımcımız olsun

"bebeği çok istiyoruz bedenimiz bizimle oyun oynuyor hamileymişiz gibi sinyaller veriyo"KESİNLİKLE...:14:

Ayy inş rabbım nasip eder hepınızeee arkadaslarrr ben d.k hapı kullanıyordum bu ay bıraktım,devam etmemeye karar verdım bır anda =) ama bı kac dhaa korunacagım saglam bı yumurta halıne gelene kadar sonra bende aranızda olacagım inş denemelerle =)

henuz cok erken evlılıgınız neden catlama ıgnesı yaptırdınız kı?belkı benım bılgım yoktur ıgne konusunda aydınlatırmısınız rıca etsem

gttim bgun doktora baya iyi bi doktor bizim memlektte tatildeymis sansima bgun gelmis baya konustuk sohbt ettik ulturason falan derkn yumurtaliklarim cok temiz rahmim piril piril bi problem yokimis adetn 3.gnu gel baslayak tedawiye dedi ayys bakalim ruyacn nolcakk :)) sana ne demisti yumurtaliklarin rahmin konusunda ? ?
Sevindim canım senin adına bende herşey normal hormon tahlilleri normal rahim filmi çektirdim o da süper çıktı tüpler açık rahim gayet iyi hiç bi terslik yok yumurtluyorum yumurtalarım çatlıyor herşey süper ama bir türlü döllenme olmuyo işte aşılamaya geçicektik doktora biz hemen yaptırmak istemiyoruz dedik o da tabi kendi kalma şansında var sağlıklısın strese sokma kendini yaşın daha küçük dedi şimdi biraz daha beklicez sonrasına bakıcaz :D

"bebeği çok istiyoruz bedenimiz bizimle oyun oynuyor hamileymişiz gibi sinyaller veriyo"KESİNLİKLE...:14:

üzülme canııım rab'bim cömerttir isteyene verir dualarını eksik etme ve sakin ol bak benimde yok ayrıca 31 yaşımdayım ben o ol derse olmayacak şey yok ben ona inanıyorum tüm kalbimle bu ay çatlatma iğnemi vurundum cumartesi günü hayırlı sağlıklı bi evlet olur inşaAllah tabi allah ol derse ve herkese dua ediyorum canım inanmak şart:54:

cnm sıvılce ıle gebelığın ılişkısı var mıdır bılemedım asırı yaglı besın tuketıyosan olabılır aama bnce emın olmak ıcın test yaptır belkı pozıtıftır :DDD

güzelim daha yeni ewlısın catlatma ıgnesı neden yaptırıyosubkı :)

Back