Arkadaşlar annem için acil temiz kullanılmış yada sıfırda olabilir varsa nokıa 6300 arıyorum elinde olanlar fiyat bilgisiyle beraber resim eklerse çok iyi olur acilll bekliyorum herkese teşekkürler Resimdeki telefondan arıyorum
yada bu resimde ki nokıa 6303 te olabilir temiz ve sorunsuz uygun fiyat lütfen
Arkadaşlar annem için acil temiz kullanılmış yada sıfırda olabilir varsa nokıa 6300 arıyorum elinde olanlar fiyat bilgisiyle beraber resim eklerse çok iyi olur acilll bekliyorum herkese teşekkürler Resimdeki telefondan arıyorum Eki Görüntüle 1042341
yada bu resimde ki nokıa 6303 te olabilir temiz ve sorunsuz uygun fiyat lütfen Eki Görüntüle 1042342
canım telefonu iyice kontrol ettim şarj soketi bozulmuş yardımcı olmayı çok isterdim :/ fiyatta abartı yapmazdım ama denedim biraz önce
ama sürekli teknosadaki teşhir ürünlerini takip et bir ara 10 liraya satıyolardı o telefonları
canım telefonu iyice kontrol ettim şarj soketi bozulmuş yardımcı olmayı çok isterdim :/ fiyatta abartı yapmazdım ama denedim biraz önce
ama sürekli teknosadaki teşhir ürünlerini takip et bir ara 10 liraya satıyolardı o telefonları