• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama acilll lütfen cevap verin

asumansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
126
0
96
İstanbul
arkadaşım saçını bakır kızıla boyatmıştı kızlar. kızıldan kurtulmak ıcın ustune çikolata kahve surdu. ama kapanmadı kızıllar gözukuyor gene.zaten sıyahımsı reng gıbı oldu saclarıda. herneyse sacını her gun sabunlamı yıkasın yoksa ne renkle boyanması lazımkı kurtulsun bu renkten.tecrubelı bayanlarrrrrrrrrrr nerdesınız kaydirigubbakcemile4

anca o sekıldemı kapanır canım.sıteyı gezıyorum.kullu renge boya dıyen var.kızıl gıtmez kestır dıyen var.

ben gecen yaz kızıldan döndumm

yaz bıttı yıne kızıl yaptımm

kızıldan donerken cok cektım vala kopkoyu oldu saclarım :(

Kızılları kapatmak isterse direkt siyaha boyasın yada koyu kestaneye boyayabilir

Ayrıca küllü renkler kızılı kapatır koyu bir küllü renkte olabilir

Geçmiş olsun.......

hülyalı peki bana koyu kestane yada küllü renkte boya markası numarası söyleyebilirmısın .yada okuyan arkaslar yardımcı olun nolur :)

koyu kestane renginde voila 3.0 var çok iyi tutuyor resmen siyah gibi olmuştu saçım ama kolestonun da koyu renklerini tavsiye edrim tabi koyu renk hemen aksında üstüne yine boyayım derse o zaman alix kullansın o kadar kalitesiz ki bir ayda akar saçından yani değiştirmesi daha kolay olur

Back