Acilll kızlar fikir lütfen çok az zamanım kaldı tuğba büyüküstün ün burnu nasıl sizce

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
kızlar bu tazr burunları seviyorum ben doktoruma resim göstermek istiyorum daha açıklayıcı olması için sizce nasıl bi dikir verirmisiniz..çok az vaktim kaldı salı günü çok geç olabilir :):):):):) birde tasarımımı önden görmedigim için iyice meraklanmaya başladım ..bilmiyorumkismile

Doktorun kim ? Tuba Buyukustun'un burnu hos ama belki bunun milim farkla kucugu daha cok yakisacak sana ya da burun deliklerin daha degisiktir bu burun aynen boyle olmaz, doktor da benzetmeye calisirsa kotu olabilir, bilemedim ben benneyaptımki

hayır tabiki milim farkına takmışlıgım yok yüzüme oranı nasıl iyi giidecekse doktor öyle yapacak sadece profilden ve önden görüntüsünü istiyorum yani çok doğal bi burun zaten bildigim kadarı ile estetikte degil .zaten kalkıklıgı biraz benzemiş ama benim tasarımım üstünde küçük bir top var gibi ben düz olsun istiyorum :):):) ameliyattan hemen önce göstersem sorun olurmu acaba üzerinde nasıl bir çalışma yapıyorki doktor ameliyata girmeden önce bi bitseydi bu işkence aaaaaaaa ameliyat tarihini uzun tutunca böyle sorunlar çıkıyor işte :):)

Komiğime gitti sorun :)
yani bu garip bi organ onda güzel durur ama senin yüz hatlarına gitmez
Aaa evet güzel hadi yaptırayım dencek bişey değil

komiğine gittiyse gül tatlım ne güzel işte güldürebilmişim seni.. akannehir

Canım bu bi aksesuar değilki beğenelim
burun yüzün en önemli organı nerdeyse
Bukadar ciddi bir değişiklik için düşüncen yanlış
ama yinede fikrimi sorarsan cıkkk güzel değil bence

ya tuba büyüküstünün burnu güzel iyi hos
ama o burunun senin suratina yakisabilicegi ne malum
herkesin yüz yapisina uygun bi burun yapilmasi lazim
ha tabi önden ne sekil bi burun istedigini aciklamak icin tubanin fotosunu gösterebilirsin o baska bi olay
ne sekil bi burun istedigini fotoyla daha rahat aciklarsin
ama tubanin burnunun aynisini istiyorum diye gidersen olmaz

Vallaa istediğiniz resmi gösterin doktorlar ne olursa olsun ameliyat sırasında akıllarınca davranıyolar sadece tarzı açısından gösterebilirsin arkadaşım amaa gerçekten doktorada kalıyor bunu değerlendirmek karışık işler bunlar yaaa wallaaa inşallah istediğin gibi olur sonuç

Bazen okadar gerilip sinirleniyorumki doktor boğazlayasım geliyorr sonra sakinleşmeye çalışıyorumm :)

X