Merhabalarrrr
Avcılarda tavsiye edebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum, hamileliğimin il aşamasındayım ve hiç bir fikrim yok özel hastane tercih ediyorum yakın çevre de olabilir.
şimdiden teşekkürler
Öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.bende hamileyim yarın 36.haftaya giriyoruz allahın izniyle 2 haftamız kalıyor 2.bebeğim sezeryanlıyım 38 de alacağım inşallah prensesimi kucağıma.maalesef avcılar da size önerebileceğim bir doktor yok hastaneler yoğun ve doktorlar kaliteli bir zaman ayıramıyor.benim 6 yıllık doktorum beylikdüzü acıbadem Aylin Tatlıadım çok memnunum yalnızca hastanede sgk yok biliyosunuz sanırım benim özel sigortam var o yüzden rahatım ama benim için çok önemli değil derseniz 220 lira ücreti direk başlayın derim hatta size yardımcı bile olabilirim.çok kaliteli bir zamanda inceliyo konuşuyo anlatıyo sizi motive edip öyle gönderiyo.sgk lı bir yer olsun derseniz medicana international b.düzü olabilir hem tam teşekküllü doktorları çok iyi Selman Laçin yazmış bir arkadaş ama selman bey tüp bebekle ilgili çalışıyo normal gebeliklere bakmıyo.Aslı hn var çok çok iyi olduğunu kardeşimden duymuştum.kardeşimde aynı hastanede doktor branş farklı.medilife için de iyi diyolar ama kadın doğum için epey yoğun olduğunu duymuştum senem hn içinde iyi şeyler duydum.
hakkınızda hayırlısı inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz canım.bu arada sanırım avcılardasınız bende avcılardayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?