• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll kadın doğum doktoru tavsiyesi rica ediyorum

esesye

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
360
327
323
İstanbul
Merhabalarrrr

Avcılarda tavsiye edebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum, hamileliğimin il aşamasındayım ve hiç bir fikrim yok özel hastane tercih ediyorum yakın çevre de olabilir.

şimdiden teşekkürler

Merhabalarrrr

Avcılarda tavsiye edebileceğiniz bayan kadın doğum doktoru var mı? Yardımlarınızı rica ediyorum, hamileliğimin il aşamasındayım ve hiç bir fikrim yok özel hastane tercih ediyorum yakın çevre de olabilir.

şimdiden teşekkürler

Kesinlikle beylikdüzü medilife hastanesinde sanem hanımmı taviksiy ediyoru

Öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.bende hamileyim yarın 36.haftaya giriyoruz allahın izniyle 2 haftamız kalıyor 2.bebeğim sezeryanlıyım 38 de alacağım inşallah prensesimi kucağıma.maalesef avcılar da size önerebileceğim bir doktor yok hastaneler yoğun ve doktorlar kaliteli bir zaman ayıramıyor.benim 6 yıllık doktorum beylikdüzü acıbadem Aylin Tatlıadım çok memnunum yalnızca hastanede sgk yok biliyosunuz sanırım benim özel sigortam var o yüzden rahatım ama benim için çok önemli değil derseniz 220 lira ücreti direk başlayın derim hatta size yardımcı bile olabilirim.çok kaliteli bir zamanda inceliyo konuşuyo anlatıyo sizi motive edip öyle gönderiyo.sgk lı bir yer olsun derseniz medicana international b.düzü olabilir hem tam teşekküllü doktorları çok iyi Selman Laçin yazmış bir arkadaş ama selman bey tüp bebekle ilgili çalışıyo normal gebeliklere bakmıyo.Aslı hn var çok çok iyi olduğunu kardeşimden duymuştum.kardeşimde aynı hastanede doktor branş farklı.medilife için de iyi diyolar ama kadın doğum için epey yoğun olduğunu duymuştum senem hn içinde iyi şeyler duydum.
hakkınızda hayırlısı inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz canım.bu arada sanırım avcılardasınız bende avcılardayım:)

Öncelikle allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.bende hamileyim yarın 36.haftaya giriyoruz allahın izniyle 2 haftamız kalıyor 2.bebeğim sezeryanlıyım 38 de alacağım inşallah prensesimi kucağıma.maalesef avcılar da size önerebileceğim bir doktor yok hastaneler yoğun ve doktorlar kaliteli bir zaman ayıramıyor.benim 6 yıllık doktorum beylikdüzü acıbadem Aylin Tatlıadım çok memnunum yalnızca hastanede sgk yok biliyosunuz sanırım benim özel sigortam var o yüzden rahatım ama benim için çok önemli değil derseniz 220 lira ücreti direk başlayın derim hatta size yardımcı bile olabilirim.çok kaliteli bir zamanda inceliyo konuşuyo anlatıyo sizi motive edip öyle gönderiyo.sgk lı bir yer olsun derseniz medicana international b.düzü olabilir hem tam teşekküllü doktorları çok iyi Selman Laçin yazmış bir arkadaş ama selman bey tüp bebekle ilgili çalışıyo normal gebeliklere bakmıyo.Aslı hn var çok çok iyi olduğunu kardeşimden duymuştum.kardeşimde aynı hastanede doktor branş farklı.medilife için de iyi diyolar ama kadın doğum için epey yoğun olduğunu duymuştum senem hn içinde iyi şeyler duydum.
hakkınızda hayırlısı inşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz canım.bu arada sanırım avcılardasınız bende avcılardayım:)

evet avıclardayım canım anadolu hastanesi mehtap hanım'a gittim c.tesi şuanlık içime sinmeyen birşey olmadı devam edeceğim haftaya tekrar çağırdı ama benim için sgk geçmesi önemli Allah sizin de yardımcısı olsun bizim gibi yeni hamişlere de dualarınızı eksik etmeyin.

Yeni
Merhaba,
Aylin Hanım mükemmel bir doktor. Bakırköy Acıbadem Hastanesinde tanıştım kendisiyle. Daha önce International Acıbadem'de Nihan Özcan'a gidiyordum. Hamileliğimin 37. haftasında doktor değişikliği yaptım. Çünkü Nihan Hanım bebek ters olduğu için 38. haftada almamız gerektiğini söyledi. Bende bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine Aylin Hanım'la tanışma fırsatı buldum. Keşke hamileliğimin en başından ona gitseymişim. güler yüzlü, tüm sorularınıza cvp veren, ilgili ve sizi yönlendiren bir doktor. 40. haftamdayım bebeğim hala ters, dönmedi. Fakat Aylin Hanım ile kontrollü bir şekilde bebeği takibe aldı. Kısmetse yarın mecburen epidural sezeryan olacağım... Fakat normal doğum şansı olan arkadaşlar varsa Aylin TALIADIM bu konuda doğru adres. Kendisi normal doğuma teşvik ediyor. Benim durumum özel olduğu için mecburen sezeryan olacağım.

Back