Gelinlik Modelleri acilll izmirde tesettürlü gelinlik alabileceğim yerler

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
arkadaşlar 10 temmuzda düğünüm var ama ben daha halen gelinliğime karar veremedm bana tesettürlü gelinlk alabileceğim yer bilen varsa söyliyebilirmi

evet ben oraya baktm canım çok güsel paylaşımlar var teşekürler kafamda bu tarzda model var ama işte düğmeler öndemi olsun arkadamı ve eteğine tam karar veremiyorum.siz izmirlimisiniz.sizin gelinliğinizde bu tarz sanırım demi.etek kısmı düz dantelmi olsnki diorm ama çokmu sade olur bide sizce arkada orta boyda bi fiyong kötümü durur

ben istanbuldayım. evet, benim de gelinliğim bu tarz. ben sana dikilirken edindiğim tecrübelerimi anlatayım istersen. bir kere dantelli bir gelinlikte sadelikten hiç korkma, çünkü zaten dantel yeterince göz alıcı ve belirgin bir unsur, inan bana dantelin üzerine eklediğin her ayrıntı danteli arka plana itiyor, rol kapıyor ondan. önden düz inmesinde bir problem olmaz, illa ki hareketlilik dersen dantelle sade tül karışımlarının iyi sonuç verdiğini düşünüyorum, mesela şu gelinlik gibi, ortada dantel var köşelerden tül çıkarmışlar.

tamamı dantel bir gelinlik olup belde kuşak düşünüyorsan, biyolog arkadaşıma yaptığım bir öneriyi sana da yapacağım:

İkincisi, dantel değil de güpür seçmelisin derim. Çünkü ben fransız danteli seçtim, dantelimi çok seviyorum ve tesettür değil de açık bir gelinlik olsa ve astarsız kullanılsaydı dantelim mükemmeldi. ama altına aynı renk astar kullandığımız için tesettür gelinliklerde dantel cılız kalıyor, desen belirginsizleşiyor. o yüzden güpür kullanmanı öneririm. en azından dantel olacaksa kordelalı olsun.

fiyonk harika bir ayrıntıdır, her zaman güzel olur.

çok teşekürler evet o ilk gösterdiğin modelin etek kısmını beğenmiştm öylemi olsaki die düşünüodum fikirlerini değerlendiricem çok teşekürler

pek, dantel veya güpürün fiat farklılığı varmı bi bilgn varmı fiatı çok yüksek olsn istemiorm ve fiatlar konusunda pekte bi fikrim yok açıkçası

dürüst olmak gerekirse dantel güpür fiyat farkını bilmiyorum, iplik kalitesinden ziyade dokuma tekniğiyle ilgili bir farkları olduğu için de aynı kalitedeki dantelle güpürün benzer fiyatının olacağını düşünüyorum.

seçtiğin kumaşa göre gelinliğinin fiyatı oldukça değişecektir. 500e de gelinlik var, 5000e de. bence sen gelinlikçine düşündüğün bütçeni söyle ve sana verebileceği en iyi kumaşı göstermesini, diktireceğin gelinlikçiyi kumaşına göre seçeceğini söyle

tmm bende öyle düşünmştm fiatı söyleyp en ii kumaşı göstermesni isticem kalitede çok farkedio ya bide kırık beyaz daha ii duruo sanki demi yani beyazdansa

tmm bende öyle düşünmştm fiatı söyleyp en ii kumaşı göstermesni isticem kalitede çok farkedio ya bide kırık beyaz daha ii duruo sanki demi yani beyazdansa

benim favori rengim inci beyazı, kırık beyazdan çok az daha sarımtırak bir renk. kırık beyaz da güzel.

genel olarak bence parlak kumaştan kaçın, her şeyin parlağı daha yapay, sentetik oluyor ve kalitesi düşük oluyor. aynı inciler gibi, hiçbir gerçek inci sahte inci misali cırıl cırıl parlamaz ayrıca, modelin kaybolmasına, anlaşılmamasına neden oluyor parlak kumaş. yine en fena durmayanı simli dokunanlar bence. parıltılı bir gelinlik istiyorsan kumaşın kendi dokumasında değil üzerine yaptıracağın işlemelerde olsun derim ben.

Ilk koydugun iki resmin ilki cok hos.. O resmi bende sakliyorum ne olur ne olmaz diye..

Dogru kumaslari tercih edersen, bence cok guzel birsey olabilir.. Tesettturlu gelinliklerde dogru kumas secimi yapilirsa tum dantel olanlarda cok guzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…