merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık hamileyim, benimde dişim ağrıyor dr gittim minoset veantibiyotik verdi kendi doğum dr sor ona göre tedaviye başlıycaz dedi tedavide istersen çekeriz istersen dolgu yaparız dedi ve kanal tedaviside yapıcak sizlerin ise 30 haftalığın üzerinde siz çektirmezken ben ne yapıcam ne olur yardım edin ilk bebeğim çok korkuyorumfisfisfisfisfisfis
Su an doktirumla konusdum ve dediki çok kucuk cekdirmek olmaz dayanamiyorum ya boyle bir sey olamaz yaCanim bende 36 haftalık hamileyken #ayanamadim ve 20 lik dişini çektirdim korkma cektir rahat et derim korkma bişey olmaz bence cunki dış hic bir agriya benzemiyr
Canim dış agrisi çeken bilir farkli bi dr sor istersen bişey olmaz benceSu an doktirumla konusdum ve dediki çok kucuk cekdirmek olmaz dayanamiyorum ya boyle bir sey olamaz ya
Cok yeniymis hamileligin canim cekmezler dogru bende baya bi sure dayandim 12 haftam bitince cektiler o arada karanfil yagiyla idare ettim uyusturuyorduSu an doktirumla konusdum ve dediki çok kucuk cekdirmek olmaz dayanamiyorum ya boyle bir sey olamaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?