• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll fikirr istiyorum.

dryadenz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
2
0
6
34
Malatya
meraktan öleceğim....
adetimden 6 gün geçti deli gibi göğüslerim şiş ve dokunamayacağım derecede ağrıyor.adet olacağım diye düşünmüştüm ama olmadım..bel ağrısı kasıklarda ağrı gibi şeylerde var.dün gidip test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı bnde emin olamadığımdan köşeye koydum.akşam baktığımda 2.çizgi bariz kırmızıydı.bugun hafta sonu ve acık eczane bulamadım sizce hamile miyimdir?

meraktan öleceğim....
adetimden 6 gün geçti deli gibi göğüslerim şiş ve dokunamayacağım derecede ağrıyor.adet olacağım diye düşünmüştüm ama olmadım..bel ağrısı kasıklarda ağrı gibi şeylerde var.dün gidip test yaptım 2.çizgi çok silik çıktı bnde emin olamadığımdan köşeye koydum.akşam baktığımda 2.çizgi bariz kırmızıydı.bugun hafta sonu ve acık eczane bulamadım sizce hamile miyimdir?

Tebrik ederiiiiimmmmmm :)) Allahın izniyle büyük ihtimal hamilesin :) senin yerıne mutlu oldum canım ne heyecandır sımdı bak dua ıstıyorum olurmu? :) mutlaka yarın kan testi yaptır ve eşine söyle yenıden tebrık ederım :)

meraktan öleceğim....

tebriklerr canım hamilesin Allahın izniyle :):) :9: Darısı başımıza bize de dua et inşaallah :)

Canin insallah hamilesin belirtiler o yonde cizginin silik yada koyu olmasi gerekmiyor gebelik varsa cok silikte olsa gosterir yoksa kesinlikle cikmazdi simdiden tebrik ediyorm

Back