Şampuan ve Saç Kremleri ACILLL fikirlerinizi bekliyorum

cansutr

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.804
Puanlar
358
arkadaslar ben artik bitkisel bir sampuan kullanmak istiyorum ama benim saclarim cabuk yaglanan yani asla kuru felan degillerdir sac tipime uygun bide saclarim kepege yatkindir. inetten arastirdim ve habiboglunun dfn garli sampuani, isirgan otlu sampuani ve sarimsakli sampuaninin oldugunu gördüm simdi saclari cabuk yaglanan arkadaslar hangisini kullandiniz ne gibi sonuclar verdi aciklarsaniz cok sevinirim bide sacim dökülüyor saclarimida kuvvetlendiren birsey olursa cok sevinirim cevablarinizi bekliyorum simdiden tessekkür ederim:enbuyukkk:

neden hic kimse yazmiyor ya :(:(:(

cnm ben yaklaşık 15 ay kadar tamamen bitkisel şampuan olan organıcumu kullanmıştım saçlarımda normaldi ne kuru ne yağlı dengesi güzeldi,bu zaman zarfında saçlarımda kuruluk ve kepek ve tortu bununla birlikte zaten dökülmemem vardı ama daha yoğun dökülmeye başladı yani bitkisel şampuan bana ve benim gibi birçok arkadaşımızada bendeki belirtilerini gösterdiği gibi onlarında saçları daha çok dökülmüş ama sana saçların yağlıymış bilemiyorum defne garlı ilk iyi gelsede zamanla kurutabilir ben artık kesinlikle bitkisel kullanmıcam zararsız diye kullanmıştım belki dökülmem durur demiştim ama çook yalnılmışım şimdi dermatoloğumun verdiği kepek şampuanlarım bitsin herelde pantene blendax falan kullıcam sanki eskiden o güpgür saçlarım bitkiselmi kullanmıştım dökülmüyordu tabiki hayırr ben eski zaman şampuanlarıma dönücem .

haklisin elacim saol bende fark ettim okudum ama benim saclarim cabuk yaglandigi icin bilemedim herkes kurutuyor dedi :a015: ben bugün alkmene teebaumöl lü sampuan aldim almanyada yasiyorum türkiyede varmi bilmiyorum teebaumöl de cam agci yagimis belki iyi gelir sacima cok merak ediyorum 1-2 ay kullanayim yazarim

Back