acilll etlik lokman hekimde sezeryan doğum yapan varmı?

ilkem79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
46
1
mrb ben 38 haftalık hamileyim.normal doğumdanda çok korkuyorum.aranızda etlik lokman hekimde sezeyan doğum yapanlar varmı?neler yaşadıklarını paylaşırlarsa sevinirim.

neden etlik lokman hekimi düşünüyosun.orayla ilgili bir bilgim yok ama çevremden pekl iyi şeyler duymadım orayla ilgili .bende sezeryan olacağım bu ayın 15 inde ben akropol hastanesinde olcam gittim gördüm beğendim orda olanlarda memnun kalmışlar birde oraya bak istersen .mutlaka lokman hekimde doğum yapnlar arkadaşlar tecrübelerini paylaşcaktır.hayırlı doğumlar

benim doktorum dışardan gircek doğum a oranın doktoru dil ama hastalrını orda doğuma alıyor .ben 1.500 tl ödicem gayet uygun diğer yerlere göre yerinide beğnidim epiduralcisinide çok övdüler görceza bakalım

ben sincan lokman hekimde normal yaptım.
etlikteki uzman doktorlar hakkıındada güzel yorumlar duymuştum.
hayırlı doğumlar..

Bende etliğe gidiyorum ama pek kimsenin tecrübesi yok gibi o hastaneyle.Ben hatta etlik lokman hekimde epiduralli normal doğum yapanlarlada konuşmak istiyorum ama yok herhalde...

merhabalar
ben yaklasik 5,5 sene once etlik lokman hekimde epiduralli sezeryanla dogum yaptim doktorum disardandi hastanenin doktoru degildi dogumum cok guzel ve rahat gecti suanda nasil bilemiyorum ama dogum sonrasi bakimda cok guzeldi yalniz bebege anne sutu verilmesi konusunda sen hassas davranmazsan onlarda pek cabalamiyorlar yani hemsireler hemen mama verdiler emzirmem icin pekde ugrasilmadi bu konuda hassasiyetini bildirmeni oneririm bende emzirme konusunda pek bilgili degildim daha fazla yardimci olmalarini isterdim onun disinda temiz ve guzel bi ortam tavsiye ederim

merhabalar
ben yaklasik 5,5 sene once etlik lokman hekimde epiduralli sezeryanla dogum yaptim doktorum disardandi hastanenin doktoru degildi dogumum cok guzel ve rahat gecti suanda nasil bilemiyorum ama dogum sonrasi bakimda cok guzeldi yalniz bebege anne sutu verilmesi konusunda sen hassas davranmazsan onlarda pek cabalamiyorlar yani hemsireler hemen mama verdiler emzirmem icin pekde ugrasilmadi bu konuda hassasiyetini bildirmeni oneririm bende emzirme konusunda pek bilgili degildim daha fazla yardimci olmalarini isterdim onun disinda temiz ve guzel bi ortam tavsiye ederim

Tşk ancos.Ama bu epidural anestezi doktorlarını bir süre araştıracağım.Hastanennin kendi anestezi uzmanı vardır eminim.Gerekirse ismini falan öğrenip tecrübesinide araştırmak lazım.

X