Sünnet acilll..erkek çocuk anneleri sünnetle ilgili :((

moonna

Guru
Pro Üye
29 Nisan 2010
3.654
3.115
373
arkadaşlar oğlumu 3 aylıkken iltihaptan dolayı sünnet ettirdik.şu anda 2 yaşında ama pipisindeki hassasiyet hiç geçmedi.kaç dr a götürdüm bununla ilgili hala aynı :çok üzgünüm:götürdüğümüz dr lar sünnette hiç bir hata yok gayet düzgün yapılmış dediler.en son dr un bitanesi acaba içte dikiş kalmış olabilirmi genel cerraha gösterin dedi götürdüm dikiş falan yok zamanla geçecek dedi .altını açtığımda bile huzursuzlanıyor.kendisi dahi hiç dokunamıyor ben dokunmaya kalktıgımda çok ağlıyorsenağlama.idrar tahlilide veremiyoruz hayatta o idrar torbasını taktırmıyor.
böyle bi durumla karşılaşan yada duyan varmı?lütfen fikirlerinizi söylermisiniz :uhm:kafama çok takıyorum bu durumu mafoldumben

valla güzelim benim oğlum da 2,5 yaşında senin dediğin gibi apar topar oldu
hatta 2-3 yıl pipisi yamuk kaldı.hafif şiş kaldı yani
arada sırada kızarıp şişerdi
doktor da sorun yok sorunlu bi sünnetti o yüzden biraz zaman alır dedi hep
şimdi düzeidi
ama hani öyle elletmeme falan hiç olmadı
bilemedim şimdi

cevabın için sağol.bazı çocuklar geç düzelebiliyomuş sünnetten sonra.ama nerdeyse 2 sene oldu yaaa :sm_confused:iltihap falan olabilir diye aklıma geliyor.sünnetle pek bi ilgisi oldugunu sanmıyorumCADIARZUbu hafta dr a götürücem.inşallah önemli bişey değildir :gitme:

Çok geçmiş olsun. İşallah herşey yoluna girer. Aslında bizim de bir sorunumuz var sünnet sonrası ile ilgili. Oğlum sünnet olalı 2 ayı geçti. Pipi başı gittikçe küçüldü ve neredeyse pipi deliği ve azıcık çevresi dışında yeniden deriyle örtüldü. Çocuk doktorumuz ürolağa bir gösterin normal değil bu kadar kapanması dedi. Hiç bu durumla karşılaşan bir anne var mı, çok üzüldüm ve endişelendim: :çok üzgünüm:. Yeniden sünnet mi olacak kuzum yoksa, ne olur bir cevap bilgisi olanlardan:1no2: Bekliyorum :çok üzgünüm:

kızlar ya bende erkenden sunnet ettırıyım dıyodum ya sımdı 4 aylık acaba bıraz daha buyumesını beklesemmı korktum sımdı yaaabilmiyorumkismile

kızlar ya bende erkenden sunnet ettırıyım dıyodum ya sımdı 4 aylık acaba bıraz daha buyumesını beklesemmı korktum sımdı yaaabilmiyorumkismile

bence hemen yaptırın şimdilerde tam ideal vakit... biraz daha geçtiğinde iyice hareketlenecek ve zorlanacaksınız... ayrıca ne kadar küçük olursa o kadar çabuk iyileşiyoyerimseniben

oğlumu tekrar dr a gösterdik.sünetle ilgili bir sorun olmadıgını ve zamanla düzeleceğini söyledi.ama hala hiiiçç dokundurmuyor.altını değiştirmek eziyet..krem bile sürdürmüyor:çok üzgünüm:

canım bencede tam vakti.illaki sorunlu olacak diye bişey yok.çevremdekilerin çoğu erken yaptırdı ve çok memnunlar.erteleyenlerse pişman..bizimki huylanıyomu nedir ondanmı elltmiyo anlamadım :sm_confused:

sizede geçmiş olsun.kuzenimin oğlundada aynı sorun olmuştu onu tekrar yaptırdılar ama belki size gerek kalmaz.bence zaman kaybetmeden dr a gösterin.inşallah gerek kalmaz.nedir bu pipilerden çektiğimiz yahuuumafoldumben

doktorlar ya hemen doğar doğmaz ya da 7 yaşını bekleyin diyorlar sünnet için

biz mecburiyetten dr tavsiyesi ile sünnet olmuştuk.1 yaşından önce önermişti dr ve oğlum 3 aylıkken sünnet oldu.ben erken sünnet taraftarıydım zaten.bir tanıdıgımın oğlu 8 yaşında ve herşeyin bilincinde oldugu için çocugu aylardır sünnete ikna etmeye uğraşıyorlar.küçükken bez sayesinde çok çabuk iyileşiyor.
oğluma tuvalete alıştırmaya başladıgımdan bu yana pipisindeki hassasiyet geçti.şimdi hiçbir sorunumuz yok.bez pişik yaptıgı için dokundurmuyormuş pipisine.şimdi gayet rahat :)) cevap veren herkese çookk teşekkür ederim...

acaba kesildiğini hatırlayıp korkudan yapıyo olabilir mi yani piskolojik kandırsanız aman ne güzel olmuş pipisi falan die

merhaba.yukarıdada yazdığım gibi oğlumun dokundurmama sebebi bezin pipisine pişik yapmasıymış.bezi çıkarıp tuvalet eğitimine başlamamızla pipisindeki hassasiyet bitti.şu anda bir sorunumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…