• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll düşükmü olur

Ezocan12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
25
4
6
Hanımlar merhaba 6 haftalık gebeyım kesemı gordum ama kanamam olıuor dun hastaneye yattım 2 ıgne 2 serum pregostan fitil basladım ılk gebelıhçgımde hıc boyle seyler yasamamaıstım dusuk olabilir dedı doktor. Benım gıbı olup gebelıgı devam eden oldumu

Tabi ki gebeliği devam eden var.. Hemen panik yapmayın.. Bebeğiniz sağlıklıysa sizinle kalır fakat bu şekilde düşük olan da oluyor.. Siz kalbinizi ferah tutun hayırlısı neyse o olsun..

Cok zorlu bır surec 😥
Evet canım bende düşük yaptım biliyorım seni çok iyi anlıyorum ama inan herşeyin hayırlısı.. Sağlıksız bir bebekse seni daha çok üzer. O yüzden rabbim neylerse güzel eyler.. Ben 2 kez kaybettim bebeklerimi

Evet canım bende düşük yaptım biliyorım seni çok iyi anlıyorum ama inan herşeyin hayırlısı.. Sağlıksız bir bebekse seni daha çok üzer. O yüzden rabbim neylerse güzel eyler.. Ben 2 kez kaybettim bebeklerimi
Allahım senım gonlune gore en guzelını nasıp etsın kardesım Rabbımın desıgı olur tabıkı 🤲

benim bu hamileligim kanama ile basladi progestan ve pruloton ile durdu kanama ama betam duzenli artmisti ttundu. onceki gebelikte ise beta az az artti ve 6. haftada dustu. coxugun saglikli olmasi ile alakali sanirim. beta takibi nasildi acaba

benim bu hamileligim kanama ile basladi progestan ve pruloton ile durdu kanama ama betam duzenli artmisti ttundu. onceki gebelikte ise beta az az artti ve 6. haftada dustu. coxugun saglikli olmasi ile alakali sanirim. beta takibi nasildi acaba
Betam ıyı canım normal seyrınde sen keseyı gormusmuydun

Benimde ayni kanamayi ultrasonda gördü.. progestan ilac verdi.. günde 1 tane iciyorum.. yatiyorum sürekli.. Allah saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin..

Hanımlar merhaba 6 haftalık gebeyım kesemı gordum ama kanamam olıuor dun hastaneye yattım 2 ıgne 2 serum pregostan fitil basladım ılk gebelıhçgımde hıc boyle seyler yasamamaıstım dusuk olabilir dedı doktor. Benım gıbı olup gebelıgı devam eden oldumu
Ablam var onun da hemen hemen 6 haftalık oda kanama başladığı gibi doktora gitmişti kese bebek kalp atisi iyidi hemen fitil falan vermiş 1 gün yatış yaptı dün eve geldi şimdi ıyim diyor ona da demişti düşük tehlikesi var diye hemen stres yapma sakın ol bebiş inşallah seninle kalir

Ablam var onun da hemen hemen 6 haftalık oda kanama başladığı gibi doktora gitmişti kese bebek kalp atisi iyidi hemen fitil falan vermiş 1 gün yatış yaptı dün eve geldi şimdi ıyim diyor ona da demişti düşük tehlikesi var diye hemen stres yapma sakın ol bebiş inşallah seninle kalir
Ablanızada cok gecmıs olsun

E
Endişelenmeyin. Kanaması olup iğnelerle ilaćlarla gebeliği devam eden kadınlar tanıyorum rahat olun

Ben de son adet tarihime göre 5+6 haftalık hamileyim önceden dış gebelik geçirmiştim cuma günü keseyi görünce mutluluktan uçtum ama bu sabah açık kahverengi lekelenme başladı ve sabahtan beri ağlıyorum İnşallh kötü bir şey yoktur

Back