• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll durummm

Merveecann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
10
0
1
İstanbul
Ya ben sevgilimle 04 nisanda ilişkiye girdik ve sevgilim boşaldı ama ben sildim ve 15 nisanda adet oldum şimdide adetim ve hamilemiyim bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adetlıysen nıye sorun edıyosun yoktur bırsey ama ıhmale gelemz ilişki yaşıyorsanız korunun silmek herzaman önlemez

Ya ben sevgilimle 04 nisanda ilişkiye girdik ve sevgilim boşaldı ama ben sildim ve 15 nisanda adet oldum şimdide adetim ve hamilemiyim bilmiyorum

Yüksek bi ihtimal değilsindirde.bu şekilde devam edersen yakında alırsın bebeği kucağına.madem korkuyorsun neden korunmuyosun.

Evet adetliyim şuan hiç birşeyimde yok öyle miğde bulantım falan ama adetimde et parçası gibi geliyor internetten baktım çocuk düşürmesi yazıyo acaba doktora gitmeli miyim

Evet adetliyim şuan hiç birşeyimde yok öyle miğde bulantım falan ama adetimde et parçası gibi geliyor internetten baktım çocuk düşürmesi yazıyo acaba doktora gitmeli miyim

Olabilir bence bi dr a git o zaman acil yogunmu oluyosun her zamankinden farklimi.

Yok benim kanım düşüktür ama hep böyle aynı geliyo kan parçaları halinde ama şimdi bu ay ilişkiye girdiğim için daha çok şaşırdım doktora gittiğimde ilaç kullandım ama gene düzelmedi aynı kan parçaları halinde geliyo

Dr a şüphelendigin için mi gittin .ilac ne ilaçi ben düşük yaptım siyah kan parçaları geldi.sonrada et parçası geldi avuç içi kadar .ve dr sonra kürtaj yaptı içim temizlensin parça kalmasın diye

Yok bende siyah kan parçaları halinde değil hep geliyodu bu o yüzden gittim bende doktora

Back