Gebeliğe Hazırlık ACİLLL CEVAP YAZARMISINIZZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
163
Puanlar
303
MERHABA ARKADASLAR ADETİME 8 GÜN VAR BİRAZ ÖNCE ÇOK YOĞUN KIVAMDA SARI SÜMÜKSÜ AKINTI GELDİ BU NEDEMKTİR AYIN 23 DE İLKİSKİDEN HEMEN SONRA MENİYLE PEMBE AKINTI GELMİŞTİ? BUNLAR GEBELİK BELİRTİSİMİ KAN TESTİ VYAPTIRSAM ÇIKARMI??

Iliskiden sonraki kan tahristen kaynakli büyük ihtimalle.akintinin bir çok sebebi olabilir.adet geçerse test yapın.

Henüz çok erken çıkmaz, en garanti adetine bir iki gün kala kan testidir. Doğrusu regl gecikmesi olması.

Iliskiden sonraki kan tahristen kaynakli büyük ihtimalle.akintinin bir çok sebebi olabilir.adet geçerse test yapın.
AMA BEN 7 YILDIR EVLİYİM HİÇ İLİŞKİDEN SONRA KAN GEDLİĞİNİ GÖRMEDİM BİLMEM YANİ.. BU SARI AKINTIDA PEK KARŞILAŞMADIĞIM BİR AKINTI TÜRÜ ENFEKSİYONLU HALLERİMDE BİLE HİÇ GELMEZDİ BÖYLE BİR AKINTI.. OYÜZDEN ACABAMI DEDİM... EN İYİSİ BİR KAÇ GÜN DAHA BEKLEMEK

Henüz çok erken çıkmaz, en garanti adetine bir iki gün kala kan testidir. Doğrusu regl gecikmesi olması.
ADETİME 4 GÜN KALA YAPTIRSAM SONUÇ ALARMIYIM ACABA ? ÇÜNKİ 2.Cİ GEBELİĞİMİ ADETE 3.GÜN KALA İDRAR TESTİNDE ÖĞRENDİM

BİRDE GÜNLERDİR İNNAILMAZ KASIK AĞRILARIM VAR VE BUGÜNDE BEL AĞRISI BAŞLADI..

ADETİME 4 GÜN KALA YAPTIRSAM SONUÇ ALARMIYIM ACABA ? ÇÜNKİ 2.Cİ GEBELİĞİMİ ADETE 3.GÜN KALA İDRAR TESTİNDE ÖĞRENDİM
Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Son regl tarihiniz ne. Yumurtlama üstünden en az on gün geçmesi lazım diye biliyorum, kan da çıkmazsa regl gecikmesi olduğunda tekrarlarsiniz çok istiyorsaniz yaptırın.

Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Son regl tarihiniz ne. Yumurtlama üstünden en az on gün geçmesi lazım diye biliyorum, kan da çıkmazsa regl gecikmesi olduğunda tekrarlarsiniz çok istiyorsaniz yaptırın.
Son adet tarihim 7 temmuz adetim 28 günde bir oluyor

Sakin ol , adet günün üç gün geçtikten sonra test yapabilirsin. Hakkında hayırlısı olsun

Son adet tarihim 7 temmuz adetim 28 günde bir oluyor
Cnm yumurta döllendikten sonra bile 6-7 günde rahme ulaşıyor onun için çok büyük mesafe rahme ulaştıktan sonra tutunması var daha , tutunduktan sonra beta hcg salıcak da o da kana geçecek kadar olacak ben erken 10 gün diyorum ve doğrusu regl zamanı :) sen yaptırırsın ama bu heyecanla çıkmazsa üzülme olur mu regl gecikirse yaptır.

Yok canım üzülmem çünki bu eğer olursa 3.cü çocuğum olucak 2 tane oğlum var biri 5 yaşında biri 2 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…