• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll cep telefonu önerisi

_armine_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.106
1
0
İstanbul
arkadaşlar telefon alıcam ama hangi marka hangi model almalıyım aklımda hiçbişey yok dokunmatiklerde çok hevesim var kullanabiliyorum ama yinede normal tuş daha rahat geldi sanki dokunmatiği kullanırken stresleniyorum :1:
fiyat ortalama 500 olmalı kamerası güzel radyosu 3 gside olsa fena olmaz :27:
nokıa mı samsung mu karar veremiyorum fikri olan varsa söylesin lütfen :71:

arkadaşlar telefon alıcam ama hangi marka hangi model almalıyım aklımda hiçbişey yok dokunmatiklerde çok hevesim var kullanabiliyorum ama yinede normal tuş daha rahat geldi sanki dokunmatiği kullanırken stresleniyorum :1:

Canım ben nokia 5800 kullanıyorum çok çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.
Hepsiburada.com : Nokia 5800 Xpressmusic ( Sınırsız Ovi Maps + 8 Gb Hafıza Kartı Hediye ) | Telefon

slm canım yaklaşık 10 aydır samsung gt-s3653w kullanyorum 350 tl ye almıştı eşim ve çok memnunum kullanımı çok rahat 4 renk seçeneği var mesela ben pembesini aldım ayrıca şarjı çok gidiyor düşünebilirsin bu modeli

tatlım nokıa nın x serileri var hepsi çok güzel zaten nokıada çok iyi bir marka kardeşim nokıa x3 aldı süper fiyatıda ii:)

5800 ı eledim çok güzel bi telefon ama arkadaşım da var kamerasını hiç beğenmedim aslında çok güzel kamerası beni yanılttı birde erkeğe daha uygun sanki navigasyonu da var aslında ama

x3 ve e71 düşünüyorum araştırıyım

Back