ACİLLL BURUN İÇİNDE GORUNEN BEYAZLIK !!!! Estetik olan arkadaslar resime bakarmiisiniz rica etsem....

Samarat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
36
11
88
Merhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...

Eklentiler

• Screenshot_20250220_020406_Video Editor.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 66

Eklentiler

• IMG_2162.png
    123,9 KB · Görüntüleme: 57
4.şık olabilir belki..
Bunlar 2 aydır hiç kopup düşmedi ama öyle duruyor üstüne antibiyotikler krem sürüyorum asla bir parçası böle gelmiyor.nasil koyduysa öyle duruyor

Erimeyen dikiş üzeri kapatılan birsey bu neyse geçecek mi kalacak mı bilgisi olan yok mu

4.şık olabilir belki..
Bunlar 2 aydır hiç kopup düşmedi ama öyle duruyor üstüne antibiyotikler krem sürüyorum asla bir parçası böle gelmiyor.nasil koyduysa öyle duruyor
Doktoruna gösterdin mi dikiş kalmış olabilir. Benimde burun dış kenarında kalmıştı dikiş böyle beyaz enfeksiyon tuttu gittim dikiş kalmış aldı düzeldi. İşaretlediğim bölümde

umarım enfeksiyon değildir doktorunuz ne dedi

Doktoruna gösterdin mi dikiş kalmış olabilir. Benimde burun dış kenarında kalmıştı dikiş böyle beyaz enfeksiyon tuttu gittim dikiş kalmış aldı düzeldi. İşaretlediğim bölümde
Gösterdim bir cevabı yok...kalici ip dedi sadece o beyaz kalacak mı bilmiyorum beyaz şey eriyip ip mi kalacak böyle mi kalacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…