Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...
Merhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...
4.şık olabilir belki..
Bunlar 2 aydır hiç kopup düşmedi ama öyle duruyor üstüne antibiyotikler krem sürüyorum asla bir parçası böle gelmiyor.nasil koyduysa öyle duruyor
4.şık olabilir belki..
Bunlar 2 aydır hiç kopup düşmedi ama öyle duruyor üstüne antibiyotikler krem sürüyorum asla bir parçası böle gelmiyor.nasil koyduysa öyle duruyor
Doktoruna gösterdin mi dikiş kalmış olabilir. Benimde burun dış kenarında kalmıştı dikiş böyle beyaz enfeksiyon tuttu gittim dikiş kalmış aldı düzeldi. İşaretlediğim bölümde