• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll burun estetiği sonrası gözler lütfen okuyunnn

cglavci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2023
45
10
3
28
Arkadaşlar merhaba. Ameliyat olalı 1 hafta oldu dün tamponlar çıkarıldı ve bantlar değişti. O esnada burnumu görmek istedim ve görüntüye şok oldum. Gözlerim ayrık, yuvarlak, saçma bir bakış korkunç bi ifade vardı. Sanki gözlerim birbirinden uzaklaşmış aradaki mesafe artmış ve bütün ifadem değişmişti. Hala ödemliyim tabi ama bu durum geçici bi durum mu yoksa böyle mi kalacak lütfen yardım edin. Fotoğraf atamıyorum çünkü bantlı şuan ve atel var. Nolur deneyimli arkadaşlar veya bilen birileri bana açıklama yapsın dünden beri uyuyamıyorum psikolojik olarak çökmüş haldeyim

Bende 1 ay önce ameliyat oldum gözlerim kuculmustu öyle kalicak diye korktum zaman geçtikçe eski haline donuyor

Benim 1 ay oldu simdilik bir degisme yok malesef uzuluyorum hem arasi mesafeli hemde mor ... umarim degisir

Benim 1 ay oldu simdilik bir degisme yok malesef uzuluyorum hem arasi mesafeli hemde mor ... umarim degisir
Geçmiş olsun ben çok araştırdım değiştiğini söylüyolar umarım bizimki de değişecektir sabırlı olalım birbirimizi durumdan haberdar edelim

Dudak arasi mesafesinden
Geçmiş olsun ben çok araştırdım değiştiğini söylüyolar umarım bizimki de değişecektir sabırlı olalım birbirimizi durumdan haberdar edelim
Burnundan memnunmusun peki ? Ben alisamiyorum yeni burnuma 😔

Dudak arasi mesafesinden

Burnundan memnunmusun peki ? Ben alisamiyorum yeni burnuma 😔
Ben dudak arası mesafeden değil de gözler arası mesafeden bahsediyorum. Dudak arası mesafe de arttı ama çok gözüme batmıyor hala sargı ve atel var o yüzden alışma gibi bi durumum olmadı. Burnumu sadece birkaç saniye görebildim

Ben dudak arası mesafeden değil de gözler arası mesafeden bahsediyorum. Dudak arası mesafe de arttı ama çok gözüme batmıyor hala sargı ve atel var o yüzden alışma gibi bi durumum olmadı. Burnumu sadece birkaç saniye görebildim
Çok normal evham yapmanıza gerek yok ödemler geçince gözünüz de düzelir 😊

Insallah cok begenirsin ve mutlu olursun atel ciktiginda🙏

Evet benim de tüm yüzüm değişmişti sadece burun değil… ama o çirkinlik geçiyor zamanla burnunu güzel yapmışsa günden güne güzel görünüyor
Ne kadar zamanda geçmişti şişkinlikleri farkedebiliyorum günden güne bi azalma da olmuyo sanki.. Haftaya da işe döneceğim nasıl olacak bilmiyorum

Arkadaşlar merhaba. Ameliyat olalı 1 hafta oldu dün tamponlar çıkarıldı ve bantlar değişti. O esnada burnumu görmek istedim ve görüntüye şok oldum. Gözlerim ayrık, yuvarlak, saçma bir bakış korkunç bi ifade vardı. Sanki gözlerim birbirinden uzaklaşmış aradaki mesafe artmış ve bütün ifadem değişmişti. Hala ödemliyim tabi ama bu durum geçici bi durum mu yoksa böyle mi kalacak lütfen yardım edin. Fotoğraf atamıyorum çünkü bantlı şuan ve atel var. Nolur deneyimli arkadaşlar veya bilen birileri bana açıklama yapsın dünden beri uyuyamıyorum psikolojik olarak çökmüş haldeyim
Benim ikinci hafta göz aram çok garip duruyordu hatta bir taraf yüksek bir taraf alçak duruyordu ama geçti şuan üçüncü haftamdayım ödemim çok ama o bantı ilk açtığım andaki görüntü yok çok korkmuştum o zaman bende burda bir çok post açtım ama hala istediğim gibi değil tabi yolun başındayım daha

Arkadaşlar merak edenler var burun kökündeki şişlik inince o görüntü yok oldu şuan gayet normalim öyle gözüm alıştığı için değil gerçekten düzeldi bu sorunu yaşayan arkadaşlar içiniz rahat olsun sizinki de düzelecek

Görüntünün nedeni burnunuzdaki ve burun sırtındaki ödemelerden kaynaklanıyor. 3. Aydan itibaren daha da iyi olacak endişe etmeyin 😊 geçmiş olsun

Merhaba şu an durumunuz nasıl lütfen paylaşır mısınız . Psikolojim çok bozuk

Back
X