Nişan acilll...Bursa da nişan mekan yardım ederseniz çok mutlu olucam

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

deryadeniz00

Dünya'mmmmm Çok Özledim
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
116
0
46
Bursa
Kızlar son çarem sizsiniz...erkek arkadşım askerden gelicek temmuz da nişan istiyor yani yeni karar verdik...ama hazırlık falan zamanda bütçede ayarlanmış değil şu anda...Bursa da yaşayan nişanı olan arkadaşlar ben 100 kişilik yemeksiz sade bi salon istiyorum fiyat çok önemli malum salonla bitmiyor..uygun salon bilenler varsa söylermi acaba gerçekten çok mutlu olucam...

nerde oturuyorsun soleyseydın keşke teleferıkte camlığın ıcınde ufak bı dugun salonu var eltim sunnet yaptı orda hem kapalı hem acık kısmı var bı bak ıstersen cok uyugun fıyatlı bıde ne olursa olsun kesınlıkle en sonuna hatta zarar ederım dıyene kadar pazarlık yap dugun salonları ne koparıırsam mantıgıyla verılıyor cunkı

çekirgede konak 18 in 100,150 kişilik bir bahçesi var nişan için uygun 1850 idi sanırım fiyatı yemeksiz aklında bulunsun

kızlar çok teşekkür ederim konak 18 e baktım ama gün uymadı haftasonu boş yoktu hiç...neyseki güzel bi salonu zar zor da olsa çekirgede...dediğiniz gibi ne koparırsam die bakıyolar babam sayesinde indirim yaptırdık biraz..

Çekirgede nerde buldun bend earaştırma içindeyim:)

canım çekirgeydi ama ihsaniye de bulduk sonra orayı tuttuk ihsaniyedüğün salonu yeni açılmış 1 a olmuş internet sitesinden bakabilirsin hafta içi çok uyguna nişan falan ama hafta sonuda indirim yaptılar bayağı yeniler die resimleri var nette ben gittim ördüm çok çok temiz biyer ve uyumu insanlar sahipleri...yerde vardı daha istersen bi bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…