Cilt Bakımı Ürünleri Acilll...body shop vitamin e serisi ve vichy aqualia termal hakkında görüş istiyorum!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

mineral80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
5
0
44
Arkadaşlar merhaba...
uzun zamandır vichy kullanmaktayım. ancak body shopun e vitaminli serisi dikkatimi çekiyor. kullanan yada bilgisi olanlar paylaşırsanız sevinirim. birde vichy nin aqualia termelini deneyen varmı?

ben vichy' aqualia thermal rich aldım denedim memnun kaldım, ama benim cildim karma ve yanaklarım çok kuru ama alnım çok yağlı alnım dışındaki bölgelerine sürdüm, tek eksiği rich olduğu için zor emiliyor olmasıydı ama benim yanaklarımdaki hassasiyeti gerçekten azaltmışlardı. Şu anda roc hydra+ kuru ciltler için olanı kullanıyorum daha kolay emiliyor sürüp 5 dk geçtikten sonra üstüne rahatlıkla makyajını yapabiliyorsun vichy'nin üstüne rich olanını kullandığım için hemen makyaj yapamıyordum.

Body shop e vitamini serisinin de göz kremini kullanıyorum. Göz çevresindeki morluklar gibi sorunlarım yok sadece göz çevrem de çok hassas olduğu için hemen kızarıp, kaşınıp, egzama oluyordu. Bu göz kremi iyi nemlendirdiği için kızarıklıklar yok oldu.

Sonuçta tavsiyem özellikle de hassas bir cildin varsa vichy, ama farklılık olsun diyorsan bir de body shop'u dene hem fiyatı da daha uygun yanılmıyorsam

X