Hayırlı günler 13 şubat günü adet oldum 19 şubat günü adetliyken sevgilimle ilişkiye girdik sevgilim vajınamın çok az içerisine boşaldı ve 4 saat sonra ertes 72 tı gün hapı içtim normalde adetim 20 şubat günü bitmesi gerekirken şuan hayla yani bugun 23 şubat günü adetim devam ediyor hamile kalma ihtimalim varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acilll bana yardımcı olurmusunuz hamilemiyim
- Konu Sahibi meltemm73
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil adet 3 gün geçti ertesi gün hapı gebemiyim hamileyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ney olmadımmı merve hanımhayla mı olmadın yazık.
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
Çoh ayıp ortada bir bilinmezlik varhayla mı olmadın yazık.
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
Ney mi oldunuz flüt mü oldunuz bu kadın nereden bilsinNey olmadımmı merve hanım
Hamilemiyim sizin bu konuda bi bilginiz varmı bana yardımcı olurmusnuzNey mi oldunuz flüt mü oldunuz bu kadın nereden bilsin
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
Hmm hemen ultrason cihazımı çıkartıyorum eveeet ama çekmiyor buradan tühHamilemiyim sizin bu konuda bi bilginiz varmı bana yardımcı olurmusnuz
Neden aynı konuları defalarca açıyorsunuz
Yardımcı olacakmısnız lütfenÇoh ayıp ortada bir bilinmezlik var
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
ay sen olmuşsun da hayla bitmemiş konular karıştı canım. Gebesin hayırlı olsun.Ney olmadımmı merve hanım
Dalga geçemen bilmiyorum işte ilk deda ilişkiye girdim kusura bakman yanlıl bişey dediysemHmm hemen ultrason cihazımı çıkartıyorum eveeet ama çekmiyor buradan tüh
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Sen bakma onlara kuzum onlar hep dalga geçer bak ben asla yanilmam 3.5 aylık hamilesin tebrik ediyorum seniDalga geçemen bilmiyorum işte ilk deda ilişkiye girdim kusura bakman yanlıl bişey dediysem
Teşekkür ederimay sen olmuşsun da hayla bitmemiş konular karıştı canım. Gebesin hayırlı olsun.
Bari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorumSen bakma onlara kuzum onlar hep dalga geçer bak ben asla yanilmam 3.5 aylık hamilesin tebrik ediyorum seni
- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
19 yaşındasın, çok üzülüyorum böyle konuları görünce. Madem bir iş yapıyorsunuz neden beraber olduğun kişi korunmuyor. O ilaçların sana neler yaptığının farkında mısın?
Hamile değilsin, yaşadığın şeyler hormonlarını rezil eden o ilacın sonucu. Aklını başına al, sonucunu kabul edemeyeceğin işlere girişime, erkek arkadaşın korunmayı beceremiyorsa bir zahmet çüküne sahip çıksın.
Hamile değilsin, yaşadığın şeyler hormonlarını rezil eden o ilacın sonucu. Aklını başına al, sonucunu kabul edemeyeceğin işlere girişime, erkek arkadaşın korunmayı beceremiyorsa bir zahmet çüküne sahip çıksın.
- 3 Eylül 2018
- 8.792
- 46.947
- 548
İşte ilişkiden 6 gün sonra buradaki kadınlar nasıl acil yardım edebiliyorsa öyle 3.5 aylık oluyorBari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorum
Mujdemi isterim. Hamilesin. teşekkür ederim
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Bak şimdi bebisin 3.5 aydır karnında seni bekliyordu zaten sen surtununce de ortaya çıktı işte bence gayet mantıklı yaBari siz yapmam ya ilişkiye gireli 6 gün oldu nasıl 3.5 aylık hamile kalıyorum