• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll bakın yumurtlama testime nolur

Kelebek1122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
966
403
53
Arkadaşlar ben femara. Ve catlatma ignesi vuruldum bugun igneyi vurulalı 14 gün oldu. 14. Gün gebelik testi yapın diyolar ama ben yapmadım regl gecerse yapıcam dedim cunku cok korkuyorum artık negatif cıkmasından. Oylesıne yumurtlama testlerimden bi deneyim dedim. Böyle cıktı. Normalde yumurtlama zamanım değil ama acaba ilaçtan mi yoksa hamilelikte de cok koyu cıkar demişlerdi

Eklentiler

• 8581E05F-50AC-4E20-9179-53A8CDD291C2.webp
    8581E05F-50AC-4E20-9179-53A8CDD291C2.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
ilaçlar boyle çıkarır mi bilmiyorum ama benimde ovulasyon böyleydi gebelik testindede cikti bence bir yapin
Ama bende eskiden ilaç kullanmadan once de sürekli böyke cıkıyordu hamılelık testi yapın dediler negatif cıktı. :( ama sonra gecmıstı böyle sürekli cift cıkması eski fotolarımda fln var 3-4 gün böyle cıkıyordu ama suan yumurtlama günümde değilim bata 4 gün var

Arkadaşlar ben femara. Ve catlatma ignesi vuruldum bugun igneyi vurulalı 14 gün oldu. 14. Gün gebelik testi yapın diyolar ama ben yapmadım regl gecerse yapıcam dedim cunku cok korkuyorum artık negatif cıkmasından. Oylesıne yumurtlama testlerimden bi deneyim dedim. Böyle cıktı. Normalde yumurtlama zamanım değil ama acaba ilaçtan mi yoksa hamilelikte de cok koyu cıkar demişlerdi
bence hamilesindir bende boyle orenmiştim adetim 2 gun gecikince yapmıştım gebelik testini pozitifti sende adetine bekle gecikme yapınca yap

bence hamilesindir bende boyle orenmiştim adetim 2 gun gecikince yapmıştım gebelik testini pozitifti sende adetine bekle gecikme yapınca yap
Peki sen ilaç kullanmış mıydın o ay? Ben progestan folik asit femara ve ovitrelle catlatma ıgnesı kullandım bu ay o yuzden yanlıs cıkmıs olabilir diye dusunuyorum

Peki sen ilaç kullanmış mıydın o ay? Ben progestan folik asit femara ve ovitrelle catlatma ıgnesı kullandım bu ay o yuzden yanlıs cıkmıs olabilir diye dusunuyorum
yokya pek ilaç etkiliyeceyğini düşünmiyörüm ben kulanmamıştım ama sen hamilesin heralde adetini gecikmesini bekle birgün gecikse bile hamilelik testi almadan kan ver derim daha için rahat ölur

Back