Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğnenin etkisi olabilirmi 14. Gün bugün sanırım umarım hamilesinizdir en iyisi acile gidip kan verin6 Ocakta çatlatma iğnesi vurundum aynı gün Estrofem ilacına başladım. 1 hafta sonra da duphoston kullanmaya başladım. Bugün kaset test yaptım bu şekilde çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3540468
Cumartesi günü de test yapmıştım negatifti.İğnenin etkisi olabilirmi 14. Gün bugün sanırım umarım hamilesinizdir en iyisi acile gidip kan verin
Değere göre gebelik var ama çok küçük henüz 2 gün sonra tekrar verin en az %60artmalıKızlar sonuç 12.53 çıktı
Test markası artimedmi acabaMerhaba arkadaşlar korunmasız ilişkiden bir hafta sonra idrar testi pozitif çıktı 2 gün sonra kan verdim adetime 8 gün kala beta hCG 0.100 çıktı idrar pozitif KAN negatif sizce bu hCG yükselir mi Eki Görüntüle 3541318
Erken gebelik testi cnm •/• 98 doğruluk payı varTest markası artimedmi acaba
Şöyle bariz belli ama kan verin kesinlikle yalancı pozitif verenler bu kadar belli olmuyor diye biliyorum gönlünüzdeki olsun inşallahErken gebelik testi cnm •/• 98 doğruluk payı var
İnşallah cnm teşekkürlerŞöyle bariz belli ama kan verin kesinlikle yalancı pozitif verenler bu kadar belli olmuyor diye biliyorum gönlünüzdeki olsun inşallah