acilll arıyorumm

tamayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
298
47
53
34
İzmir
kızlar merhaba ben ikinci el temiz uygun fiyatlı notebook arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar merhaba ben ikinci el temiz uygun fiyatlı notebook arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

tatlım mesajını görünce aklımda olmayan şey aklıma geldi;
sıfır ayarında bende çok az kullanılmış proplemi olmayan toshiba a210 19d var,
dilersen resmini de çekebilirim,tablet bilgisayar ve masa üstü olduğu için öyle duruyor,
fiyatı 750 tl olur

canım ben daha uygun bir şey arıyorum,sadece netten dizileri izlemek için istiyorum.evde iki tane vardı biri arıza verdi diğerinide eşim işle ilgili kullanıyor.gündüz çalışıyorum ztn akşamları vakit geçirmek için yani.ilgin için çok tşk ederim

merhabai dizilerini tabletten de takip edebilirsin elimde temizve garantisi devam eden bi tablet var satıyorum ...150 tl fiyatı düşünürsen yardım cı olurum

boyutu nasıl küçük mü tv ye bağlayabiliyormuyuz ? foto ekleyebilirmisin ?
fotoları bu ama tv ye bağlanabiliyor diye biliyorum hiç denemedim hasta yatarken bende dizilerimi bunda izlerdim cnm

HDMI JACKI OLDUĞUNA GÖRE TV YE BAĞLANABİLİYOR GALİBA

Son düzenleme:
benim işimi görür diyorsun yani,akşam eşime de göstereyim haber vereyim canım sana,kasma falan yapmıyor dimi
aşırı yüklemeler yapmazsan kasmaz.. Bende hasta yatağımda dizi izliyordum kasmıyordu..rahat oluyor elinin altında ..ve çok nadir kullandım...evde 2 laptop var akıllı telefon falan kullanıyoruz derken köşede yatıyor garantili ürün bende satmaya karar verdim.. Baksın eşin ok derse hemen yollarım

20*12 gözümde canlandıramadım küçük değil dimi boyut olarak rahat izleniyor

20*12 gözümde canlandıramadım küçük değil dimi boyut olarak rahat izleniyor

cetvel metre ne varsa ölçe bak canım ...bana küçük gelmiyordu şahsen..
Dediğim gibi mini hdmı çıkışı olduğundan direkt tv ye bağlanmıyormuş eşimle konuştum şimdi ...bi aparatı var dedi normal hdmı yı minik hdmı ya çeviren aparat 30-35 tl falan dedi onunla bağlayabilir dedi...yani laptopa okadar vereceğine tabletle o aparatı alırsan hem evde tv ye bağlayıp dizi izlersin hemde elinin altında mini pc olur çantada falan rahatlıkla taşıyabiliyorsun..mp3 dinleme özelliği vs herşeyi var üstelik 2 gb sd kart hediye olarak veriyorum...sen bilirsin yinede

tmm canım çok tşk ederim akşam eşime göstereyim yarın haber veririm sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…