kızlar merhaba ben ikinci el temiz uygun fiyatlı notebook arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar merhaba ben ikinci el temiz uygun fiyatlı notebook arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
tatlım mesajını görünce aklımda olmayan şey aklıma geldi;
sıfır ayarında bende çok az kullanılmış proplemi olmayan toshiba a210 19d var,
dilersen resmini de çekebilirim,tablet bilgisayar ve masa üstü olduğu için öyle duruyor,
fiyatı 750 tl olur
merhabai dizilerini tabletten de takip edebilirsin elimde temizve garantisi devam eden bi tablet var satıyorum ...150 tl fiyatı düşünürsen yardım cı olurum
Canim ne kadarlik bir sey dusunuyorsun
fotoları bu ama tv ye bağlanabiliyor diye biliyorum hiç denemedim Eki Görüntüle 995904 Eki Görüntüle 995905 Eki Görüntüle 995906 Eki Görüntüle 995907 hasta yatarken bende dizilerimi bunda izlerdim cnm
HDMI JACKI OLDUĞUNA GÖRE TV YE BAĞLANABİLİYOR GALİBA
kaç cm canım bu ?
20x12 canım boyutu
7 inç 16:9 görüntü çözünürlüğü 800*480 piksel
aşırı yüklemeler yapmazsan kasmaz.. Bende hasta yatağımda dizi izliyordum kasmıyordu..rahat oluyor elinin altında ..ve çok nadir kullandım...evde 2 laptop var akıllı telefon falan kullanıyoruz derken köşede yatıyor garantili ürün bende satmaya karar verdim.. Baksın eşin ok derse hemen yollarımbenim işimi görür diyorsun yani,akşam eşime de göstereyim haber vereyim canım sana,kasma falan yapmıyor dimi
aşırı yüklemeler yapmazsan kasmaz.. Bende hasta yatağımda dizi izliyordum kasmıyordu..rahat oluyor elinin altında ..ve çok nadir kullandım...evde 2 laptop var akıllı telefon falan kullanıyoruz derken köşede yatıyor garantili ürün bende satmaya karar verdim.. Baksın eşin ok derse hemen yollarım
20*12 gözümde canlandıramadım küçük değil dimi boyut olarak rahat izleniyor
cetvel metre ne varsa ölçe bak canım ...bana küçük gelmiyordu şahsen..
Dediğim gibi mini hdmı çıkışı olduğundan direkt tv ye bağlanmıyormuş eşimle konuştum şimdi ...bi aparatı var dedi normal hdmı yı minik hdmı ya çeviren aparat 30-35 tl falan dedi onunla bağlayabilir dedi...yani laptopa okadar vereceğine tabletle o aparatı alırsan hem evde tv ye bağlayıp dizi izlersin hemde elinin altında mini pc olur çantada falan rahatlıkla taşıyabiliyorsun..mp3 dinleme özelliği vs herşeyi var üstelik 2 gb sd kart hediye olarak veriyorum...sen bilirsin yinede
tamamdır haber bekliyor olucam kal sağlıcaklatmm canım çok tşk ederim akşam eşime göstereyim yarın haber veririm sana.
tamamdır haber bekliyor olucam kal sağlıcakla
Canım benim elimde bu var çok temiz durumda fiyatı 350 TL eğer düşünürsen
Eki Görüntüle 996675 Eki Görüntüle 996676 Eki Görüntüle 996677 Eki Görüntüle 996679 Eki Görüntüle 996680 Eki Görüntüle 996681
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?