• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll apse ağrısı beni ağlatıyor...

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.195
17
158
İstanbul
merhaba,
24 haftalık gebeyim ön dişim ve ön dişime uzanan damak ciddi derecede ağrıyo sanırım apse yaptı.minoset banamısın demiyor.ne yapabilirim?

merhaba,
24 haftalık gebeyim ön dişim ve ön dişime uzanan damak ciddi derecede ağrıyo sanırım apse yaptı.minoset banamısın demiyor.ne yapabilirim?

penisilin grubu antibiotikde kulllanmanız lazım.güvenle alabilirsiniz.doktorunuzllada görüşün.sadece ağrı kesici sizi rahatlatmaz

Merhaba,
benimde sağ çiğneme dişimin kenarı kırılmıstı içeri dogru cuurk varmıs temizlenerek kavite olusturuldu dolgu yapıldı fakat dolgunun yarısı kırıldı,doktoruma uzak oldugum ıcın bi muddet gidemeyecegim ulundugum yerdede ortodonti klinigi yok:( yeni kırılmadı dolgu dişimle diger dolgu arasında ki ölgede hareketli cıkmıyorda agrıda vermiyordu bi muddet idare ederim diye .. 1 ay sonra yani dunden bu yana dolgulu dişim ve one dogru 4 dişim hatta ustundeki dişlerdede sızlama zonklama diş etimde kızarma ve azda olsa şişmeler mevcut..
Antidepresan (cipram) kullandıgım için her agrı kesici eni çarpmaya meyilli.. ancak parol kullanıyorum ve birde aksef antiiyotik 250 mg sabah 250 mg aksam parolda 8 saatte bir.. dun idare ederdi ama bugun zirvede..
Antidepresanımla cakısmayan hangi ilacı kullanabilirim yada bu kullandıgım ilacın dozu yeterlimi, kıvranıyorummmmm resmenn, yardım ederseniz acilen sevinirim...

Back