Canım doktorlar cıkmayabilir diyor keppre basladılar süphe üzerine enişten nasıl oluyo acaba gece mi o da bide nasıl bayılma şekli şahit oldun mu cok zor bi durum Rabbim yardım etsin enştenle eşineValla benım eniştemde epilepsi var ama zaten eeg de belli oluyor cıkmayan birini hiç duymadım sahıt olmadım yani
Öle bildğimiz hoca yokki bizim canım izmirde oturuyoruz önerebilceginiz varsa eger gdebiliriz gerci kendisi böle seylere hc inanmazGecmis olsun Allah sifa versin.
Saglik acisindan sorunu yoksa bence hocaya goturun :/
Amin cok gecmiş olsun inşalh bizimde bulunur ne olduğuSuan ılac kullanıyor enıstem gunde 3 kere.bir kere bayıldı ama herhangı bı su ya da kopurme falan olmadı ama beynınde tumor varmıs ondan dolayı su toplamış buda epilepsiye sebep olmus.yanı tuöorden dolayı epilepsi var.neyse amelıyatlar turlu turlu suan ıyı allah sukur bir keresınde de ilacı ıcmeyı unutmustu wc de düştü apar topar acile falan dozunu artıtrdılar işte. Bunlar daha 1 yıllık evliyken oluyor.sımdı 2 kızı var ablam cok kotu oldu ama bız hep yanındaydık eniştemde iyi allah sükür rabbım herkese saglık versın
İnşallah canım benim belirsizlikte cok kötü aman dıkkat edin.ablam mesela hala geceleri yatarken kapatır butun balkon kapılarını evın kapıları kılıtler allah korusun kotu bırsey olmaması için.zor bi dönem allah koöaylık versin herkese aize de cok gecöiş olsun inşallah hersey düzelırAmin cok gecmiş olsun inşalh bizimde bulunur ne olduğu
Saol canım benim Allah razı olsunİnşallah canım benim belirsizlikte cok kötü aman dıkkat edin.ablam mesela hala geceleri yatarken kapatır butun balkon kapılarını evın kapıları kılıtler allah korusun kotu bırsey olmaması için.zor bi dönem allah koöaylık versin herkese aize de cok gecöiş olsun inşallah hersey düzelır
merhaba öncelikle Allah şifa versin izmirde bana yardımcı olan bir hoca var ama size şifa olabilirmi bilemiyorum benim durumum farklıydı bu hastalık ama şunu biliyorum bazı hastalıklar hocalık oluyor doktorların çare bulamadığı bize epilepsi teşhisi koyuldu malesef canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?