• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll Allah rızası için yardım edin bana

3536esmer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
43
8
1
32
arkadaslar abim 55 yasında . 4 aydır geceleri olmak üzere uykuda gözlerindeki syahlık kayboluyor elleri içe dgru hafif dönüyor. Snra kusuyor rengi sapsarı oluyor en son hafif bir hırıltama oluyor 10 15 snye oluyo ayda bir oluyo eeg mr herseyi tertemz cıkıyor hep . Epilepsi olabilir mi doktorlar psklojk olblir dyo ama epilepsiye cok benzyor . Basından böle bişe gecen var mı veya izmirde ii bir nörolog prof önerebilcek var mı

Cok gecmıs olsun Allah sifasını versın ınsallah.anlattıgınız epilepsiye cok benzıyor ama epilepsi olsa eeg de cıkması lazım

Ya doktorlarda o yüzden zaten bse diyemiyor ama cıkmayada biliyormuş eeg de acaba var mı ki böle olan

Valla benım eniştemde epilepsi var ama zaten eeg de belli oluyor cıkmayan birini hiç duymadım sahıt olmadım yani

Gecmis olsun Allah sifa versin.
Saglik acisindan sorunu yoksa bence hocaya goturun :/

Valla benım eniştemde epilepsi var ama zaten eeg de belli oluyor cıkmayan birini hiç duymadım sahıt olmadım yani
Canım doktorlar cıkmayabilir diyor keppre basladılar süphe üzerine enişten nasıl oluyo acaba gece mi o da bide nasıl bayılma şekli şahit oldun mu cok zor bi durum Rabbim yardım etsin enştenle eşine

Suan ılac kullanıyor enıstem gunde 3 kere.bir kere bayıldı ama herhangı bı su ya da kopurme falan olmadı ama beynınde tumor varmıs ondan dolayı su toplamış buda epilepsiye sebep olmus.yanı tuöorden dolayı epilepsi var.neyse amelıyatlar turlu turlu suan ıyı allah sukur bir keresınde de ilacı ıcmeyı unutmustu wc de düştü apar topar acile falan dozunu artıtrdılar işte. Bunlar daha 1 yıllık evliyken oluyor.sımdı 2 kızı var ablam cok kotu oldu ama bız hep yanındaydık eniştemde iyi allah sükür rabbım herkese saglık versın

Suan ılac kullanıyor enıstem gunde 3 kere.bir kere bayıldı ama herhangı bı su ya da kopurme falan olmadı ama beynınde tumor varmıs ondan dolayı su toplamış buda epilepsiye sebep olmus.yanı tuöorden dolayı epilepsi var.neyse amelıyatlar turlu turlu suan ıyı allah sukur bir keresınde de ilacı ıcmeyı unutmustu wc de düştü apar topar acile falan dozunu artıtrdılar işte. Bunlar daha 1 yıllık evliyken oluyor.sımdı 2 kızı var ablam cok kotu oldu ama bız hep yanındaydık eniştemde iyi allah sükür rabbım herkese saglık versın
Amin cok gecmiş olsun inşalh bizimde bulunur ne olduğu

Amin cok gecmiş olsun inşalh bizimde bulunur ne olduğu
İnşallah canım benim belirsizlikte cok kötü aman dıkkat edin.ablam mesela hala geceleri yatarken kapatır butun balkon kapılarını evın kapıları kılıtler allah korusun kotu bırsey olmaması için.zor bi dönem allah koöaylık versin herkese aize de cok gecöiş olsun inşallah hersey düzelır

İnşallah canım benim belirsizlikte cok kötü aman dıkkat edin.ablam mesela hala geceleri yatarken kapatır butun balkon kapılarını evın kapıları kılıtler allah korusun kotu bırsey olmaması için.zor bi dönem allah koöaylık versin herkese aize de cok gecöiş olsun inşallah hersey düzelır
Saol canım benim Allah razı olsun

merhaba öncelikle Allah şifa versin izmirde bana yardımcı olan bir hoca var ama size şifa olabilirmi bilemiyorum benim durumum farklıydı bu hastalık ama şunu biliyorum bazı hastalıklar hocalık oluyor doktorların çare bulamadığı noktalarda tekrardan geçmiş olsun

merhaba öncelikle Allah şifa versin izmirde bana yardımcı olan bir hoca var ama size şifa olabilirmi bilemiyorum benim durumum farklıydı bu hastalık ama şunu biliyorum bazı hastalıklar hocalık oluyor doktorların çare bulamadığı bize epilepsi teşhisi koyuldu malesef canım

Back