ılacları sureklı kullanmadıgın ıcın etkı gostermez en az 1 ay 2 ay kullanman gerekıyordu... adetın gectıkten 2 gun sonra kanda cıkar
Merhaba arkadaşlar doktora gidip hüsrana uğramadan önce yani negatif çıkarsa üzülücez çünkü tecrübeli bayanlardan bilgi almak istedim..
Geçen ay nişanlimla şüpheli bir birlikteliğimiz oldu ve 4 gün gibi bir süre sonra norvleo kullandım daha sonra 5 gün sonra lekelenme şeklinde kanama oldu ondan sonra bu ay adet olmam gerek günden 2 gün önce yine bir birlikteliğimiz oldu nişanlimla ve 1 saat sonraya kadar norvleo aldım birlikteliğin üstünden ikisindede şüpheli bir birliktelik oldu 9 gün gün geçti ne hapin etkisi kanama oldu nede adet kanması adetimde 13 gün civarinda geçikme oldu hiç bu kadar gecikme olmazdi vede bulantı karında hassasiyet göğüslerde hassiyet var vede saçımda kepeklenme sivilce hiç olmazdi acaba gebelik yüzünden pskolojik belirtilermi yoksa pskolojikmi şimdi bebeğmizin olmasinida istiyoruz eğer olursa düğünü öne çekicez acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirmi doktora gidicez ama gitmeden ön bilgi almak istedim ve ne zaman gitsek kesin sonuç alırız şimdiden teşekkürler ..
Eğer gecikme 13 gün olmuşsa idrarda da çıkar. Ama net sonuç tabi ki beta hgc de belli olur. Bence daha fazla bekleme hemen yaptır testi.
Merhaba arkadaşlar doktora gidip hüsrana uğramadan önce yani negatif çıkarsa üzülücez çünkü tecrübeli bayanlardan bilgi almak istedim..
Geçen ay nişanlimla şüpheli bir birlikteliğimiz oldu ve 4 gün gibi bir süre sonra norvleo kullandım daha sonra 5 gün sonra lekelenme şeklinde kanama oldu ondan sonra bu ay adet olmam gerek günden 2 gün önce yine bir birlikteliğimiz oldu nişanlimla ve 1 saat sonraya kadar norvleo aldım birlikteliğin üstünden ikisindede şüpheli bir birliktelik oldu 9 gün gün geçti ne hapin etkisi kanama oldu nede adet kanması adetimde 13 gün civarinda geçikme oldu hiç bu kadar gecikme olmazdi vede bulantı karında hassasiyet göğüslerde hassiyet var vede saçımda kepeklenme sivilce hiç olmazdi acaba gebelik yüzünden pskolojik belirtilermi yoksa pskolojikmi şimdi bebeğmizin olmasinida istiyoruz eğer olursa düğünü öne çekicez acaba tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirmi doktora gidicez ama gitmeden ön bilgi almak istedim ve ne zaman gitsek kesin sonuç alırız şimdiden teşekkürler ..
Beklemene gerek yok eğer hamileysen kanda hemen çıkar, hiç beklemeden kan testi yaptır bence...
bişi sorucam ben 5 ay önce düşük yaptım ve 4 aylık bebeğimi kaybettimen son eylül3 te regli oldum ve iki haftadır bel ağrım var uyku hali ve gögüslerde dolgunluk.ayın 30 veya 1 ınde hasta olmam gerek ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdım çıkmadı.acaba daha regli olmama 5 gün var diyemi çıkmadı.stres ten uyuyamıyorum...
bişi sorucam ben 5 ay önce düşük yaptım ve 4 aylık bebeğimi kaybettimen son eylül3 te regli oldum ve iki haftadır bel ağrım var uyku hali ve gögüslerde dolgunluk.ayın 30 veya 1 ınde hasta olmam gerek ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdım çıkmadı.acaba daha regli olmama 5 gün var diyemi çıkmadı.stres ten uyuyamıyorum...
Nişanlimla gittik hem kan hemde ultrasona baktırdık herhangi bi hamilelik yokmuş strese bağli norvleoya bağli gecikme olabilirmiş adet getirici bir ilaç yazdı 10 gün kullan kullandıktan sonra gelicek dedi çok alıştırmıştım kendimi ve oturduk ağladik resmeno yüzden sakin kendini alıştırma daha sonradan büyük bi hayal kırıklığı oluo en azından benim öyle oldu şüpheli ilişkiden bir hafta sonra bile kan testi yaptirsan kesin sonucu alıosun olup olmadiğni yanılma payı yok gibi bişi bide ultrasona baktır kesin olur bende polikistik over sendromu varmiş ondan adetim gecikiyor çoçuk olmuyor olabilir öğrendik daha kötü inş hamilesindir canm allah tüm isteyenlere versin
Sonuç 0.17 dydi benim
tatlım bbı yanlısım varsa affola :) sımdı hem ılac kullanmıssın hem hamılelık ıstıyorsun .. madem hamılelık ıstıyorsun neden ılac ıctın ? ılac ıctıgını bıldıgın halde kendını nıye hazırladın ?
ilaç içmiştim emin değildim çünkü bebek konusunda daha sonra oturduk konuştuk emin oldum keşke içmeseydim dedim belirtiler var gecikme var adet olmadim die kendimi hazırlamiştim iyice nişanlim felan belirtiler var hamilesindir diodu oda hazırlamişti çok kendini hazırlamişti o yüzden yani böyle
Ama herşeyde bi hayır vardir tabi
kesınlıkle herseyde bı hayır varbende her ay sonu olmayınca aqlıyorum okadar hazırlıorm kendımı aslında cok yanlıs bısey ama ınsann elınde deql ıste
nişanlıyken bebek sorunlu olabılrdı zaten hayırlısı boleymıiş.. hadı tutsaydı bıle ıı kere o ılacı alman bebege zarar verecektı bırde o ılacı lutfen dogumkontrol yöntemı gıbı kullanma ciddibir hap ve zararları çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?