• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acilll 7,5 haftalık gebelik kalp atışı yok ve bebek çok küçük

hayriyehayri

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
37
11
13
kızlar dün doktora gittim 7+3 gebeyim ama bebek 6 haftalık boyutunda ve kalp atışları duyulmuyor. böyle olup bebeği yaşayan varmı???

kızlar dün doktora gittim 7+3 gebeyim ama bebek 6 haftalık boyutunda ve kalp atışları duyulmuyor. böyle olup bebeği yaşayan varmı???

Uzulme canim gec yumurtlama ve dollenme olmustur
Benimde kizim da hep 2 hafta geri cikardi adet tarihi ve ultrason arasinda.zamanla 1 haftaya dustu
Kalp atislari ise bazi bebeklerle gec duyuluyor biraz daha sabret insallah sag salim alirsin bebegini kucagina

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzulme canim gec yumurtlama ve dollenme olmustur
Benimde kizim da hep 2 hafta geri cikardi adet tarihi ve ultrason arasinda.zamanla 1 haftaya dustu
Kalp atislari ise bazi bebeklerle gec duyuluyor biraz daha sabret insallah sag salim alirsin bebegini kucagina

inşallah canım yaa ama pek ümitli konuşmadı doktor. 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese gözükmüştü embriyo gözükmedi, şimdide gözüktü ama küçük ve kalp atışı yok. benim bir erken doğumum birde dış gebeliğim var hiç yaşayan çocuğum yok. Rabbim bana acısın

inşallah canım yaa ama pek ümitli konuşmadı doktor. 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese gözükmüştü embriyo gözükmedi, şimdide gözüktü ama küçük ve kalp atışı yok. benim bir erken doğumum birde dış gebeliğim var hiç yaşayan çocuğum yok. Rabbim bana acısın

Allahim inşallah bu bebegini sana bagislasn bi daha ne zaman gidiceksn doktora?
Eger olumsuz birsey söylerse kesinlikle baska bi dr dahq git inşallah hersey yolundadir

Allahim inşallah bu bebegini sana bagislasn bi daha ne zaman gidiceksn doktora?
Eger olumsuz birsey söylerse kesinlikle baska bi dr dahq git inşallah hersey yolundadir

pazartesi akşamı kendi doktoruma gidicem. o bayram izninde diye buna gitmiştim

kızlar dün doktora gittim 7+3 gebeyim ama bebek 6 haftalık boyutunda ve kalp atışları duyulmuyor. böyle olup bebeği an varmı???

Canim zaten kiminde bebek kalp etislari geç duyuluyor 10 haftasında duyulan var takma Kadana:)) bisey yoktur allahin izniyle sadece bebegin inat etmis diyelim:) kesesini falan gordumu doktor canim?

Canım benım bende 8 haftalık hamileyim gebelik kesesinin 6+1 haftalık old.soyledi doktor.Kalp atıslarınında duyulmadığını söyledi 5 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı için ama şu doktorlar yokmu tam bir felaket tellalı eğer 5 gün sonra görünmezse hemen kürtaj yapılması gerektiğini dedi.Acıkcası bu devlet hastahanesi doktorları çok ilgisiz.O nedenle özel bir hastaneye randevu aldım 5 gün sonrası için inşaallah görünür kalp atışı.Bol bol dua edelim.Canım başla bir dr. daha görünmeni öneririm :)

Canım benım bende 8 haftalık hamileyim gebelik kesesinin 6+1 haftalık old.soyledi doktor.Kalp atıslarınında duyulmadığını söyledi 5 gün sonra tekrar gidicem kalp atışı için ama şu doktorlar yokmu tam bir felaket tellalı eğer 5 gün sonra görünmezse hemen kürtaj yapılması gerektiğini dedi.Acıkcası bu devlet hastahanesi doktorları çok ilgisiz.O nedenle özel bir hastaneye randevu aldım 5 gün sonrası için inşaallah görünür kalp atışı.Bol bol dua edelim.Canım başla bir dr. daha görünmeni öneririm :)

bende özele gittim, kendi doktorum üniversite hastanesinde doçent ama bayram tatilindeydi diye dayanamadım özele gittim, pişman oldum. pazartesi akşam kendi doktoruma gidicem. ama ben hemen kürtaj taraftarı değilim, kesin ölü bebek deselerde bi süre beklerim kendiliğinde düşmezse belki o zaman. Rabbim bize acısın ve bebeklerimizi sağlıklı olarak bize bağışlasın inşallah

offf eski forumları okudum kalp atışını geç duyanlarda var diyen çok ama kendi yaşayan yok. konuyu açanların ise sonu hep hüsran :(((

Canım benim ilk önce üzülme allahtan ümit kesilmez bende 7 haftalık hamileydim ama 6 haftalık gözüküyordu. Seninde dediğin gibi doktor olumlu konuşmadı direk düşecek dedi.. çok üzüldüm çok ağladım neler çektim bir allah bir ben birde eşim bilir.. halada parça var içimde onun düşmesini bekliyoruz kontrollere gidicem..

Canım benim ilk önce üzülme allahtan ümit kesilmez bende 7 haftalık hamileydim ama 6 haftalık gözüküyordu. Seninde dediğin gibi doktor olumlu konuşmadı direk düşecek dedi.. çok üzüldüm çok ağladım neler çektim bir allah bir ben birde eşim bilir.. halada parça var içimde onun düşmesini bekliyoruz kontrollere gidicem..

işte bir hüsranlı son daha...ben daha ne ümidine kapılayım :43:

bugün kendi doktoruma gittim tabiki sonuç değişmedi...bebeğin kalp atışı yok gelişimi 6 haftada kalmış, beta hcg değerim 10 gün önce 20 binlerdeyken bu gün itibariyle 10 bine düşmüş...yani düşük başlamış. Rabbim bana sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

offf eski forumları okudum kalp atışını söylemesi kolay.Pek fazla düşünmemeye çalışıyorumm ,aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorumm etkisi oldu baya.Yoksa ağla ağla ağla düşün düşün düşün çıldıra bilirdim.Allah tan ümit kesilmezz Rabbim anneliği her kadına nasip ettsin.:32::34:

canım senin durumun ne oldu inşallah senin sonun benimki gibi olmaz...

Back