Ya senelerce olmayinca şimdide hayal kırıklığından korkuyorum:)) neden korkuyorsun ya vardir ya yoktur ama 3 testinde pozitif cikmasi tesaduf olamaz gidip kan ver biran once belki dr un progestan yada baska bir sekilde gebeligi desteklemek ister gec kalma.
Öğrenmenin baska yolu yok ama gidip kan vermelisin kafanda kurup acabalara vakit gecirme bence ve hamilelik varsa en azindan ona gore bir yol izlenir. Acikcasi 3 testinde yanilma payi cok dusuk zaten adetinde gecikmis.Ya senelerce olmayinca şimdide hayal kırıklığından korkuyorum
Hayırlı olsun tatlım :)Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine baslicaktik 2 gün günüm gecikti sırtım çok ağırdı esim ilaç alırken hamilelik testide almış 3 tane hepside pozitif çıktı 2. Çizgi baya bi belirgin hemde acaba kanda negatif cikarmi resmen korkuyorum hastaneye gitmekten
Kızlar çok sağolun esim şimdi aldı beni gece gece düştük yollara dua edin nolur çok hyecanliyim rabbim ol desin
Kızlar çok sağolun esim şimdi aldı beni gece gece düştük yollara dua edin nolur çok hyecanliyim rabbim ol desin
Amiiin çok teşekkür ederim allah razı olsunSaglikla gelsin mutluluk getirsin evinizecok sevindim Allahim sana bagislasin.
AMerhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine baslicaktik 2 gün günüm gecikti sırtım çok ağırdı esim ilaç alırken hamilelik testide almış 3 tane hepside pozitif çıktı 2. Çizgi baya bi belirgin hemde acaba kanda negatif cikarmi resmen korkuyorum hastaneye gitmekten
cok sevindim canim hayirli olsun allah sagliklamkucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza:)Kizlarrr çok şükür oldu oldu Rabbim isteyen herkese nasıl etsin 420. 7 ciktii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?