• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine baslicaktik 2 gün günüm gecikti sırtım çok ağırdı esim ilaç alırken hamilelik testide almış 3 tane hepside pozitif çıktı 2. Çizgi baya bi belirgin hemde acaba kanda negatif cikarmi resmen korkuyorum hastaneye gitmekten :(

Korkma canım hamilesin 3 test birden bozuk olamaz :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :anneadayı:

:)) neden korkuyorsun ya vardir ya yoktur ama 3 testinde pozitif cikmasi tesaduf olamaz gidip kan ver biran once belki dr un progestan yada baska bir sekilde gebeligi desteklemek ister gec kalma.

3 test de olumlu sonuç verdiyse hamilesindir canım.Kan da pozitif çıkar.Hayırlısı olsun.Allah kucağında göstersin inşallah.

Ya senelerce olmayinca şimdide hayal kırıklığından korkuyorum
Öğrenmenin baska yolu yok ama gidip kan vermelisin kafanda kurup acabalara vakit gecirme bence ve hamilelik varsa en azindan ona gore bir yol izlenir. Acikcasi 3 testinde yanilma payi cok dusuk zaten adetinde gecikmis.

Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine baslicaktik 2 gün günüm gecikti sırtım çok ağırdı esim ilaç alırken hamilelik testide almış 3 tane hepside pozitif çıktı 2. Çizgi baya bi belirgin hemde acaba kanda negatif cikarmi resmen korkuyorum hastaneye gitmekten :KK43:
Hayırlı olsun tatlım :)

Ayyy insallah hamilesindir. Hep tüp bebek başlanacsği zaman hamile kalınıyor. Çünkü o ay sadece ilişki yaşıyorlar odaklanmiyorlar bebek için. Bebek değilse bile tüp bebek olur sen içini ferah tut mutlaka sonucu yaz dualarım seninle

Merhaba hanımlar ben 5 senelik evliyim bu ay adet olunca tüp bebek tedavisine baslicaktik 2 gün günüm gecikti sırtım çok ağırdı esim ilaç alırken hamilelik testide almış 3 tane hepside pozitif çıktı 2. Çizgi baya bi belirgin hemde acaba kanda negatif cikarmi resmen korkuyorum hastaneye gitmekten :KK43:
A
hamilesinizdir insallh saglikli bir hamilelik olur umarım bebisinizi de saglikla kucaginizâ alirsiniz inşallah. ..

3 tane pozitif gordum miratech marka ile ama bu sabah freely die baska marka yaptim negatif cikti ama siz hamileymissiniz tebrik ediyorum sizi

Back