eCeMiSaH karmakarışık Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2010 23 0 38 35 İstanbul 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #1 merhaba arkadaşlar adetim 8 gün gecikti beta hcg 0.41 kan testi kesin sonuç veriyormu yoksa ilk negatif çıkıp snradan hamile olduğunu öğrenen varmı ?
merhaba arkadaşlar adetim 8 gün gecikti beta hcg 0.41 kan testi kesin sonuç veriyormu yoksa ilk negatif çıkıp snradan hamile olduğunu öğrenen varmı ?
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.830 41.256 798 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #2 8 gün gecikme baya fazla. Hamile olsan çıkardı diye düşünüyorum.
nusece Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Mart 2014 756 12 118 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #3 eCeMiSaH .!.: merhaba arkadaşlar adetim 8 gün gecikti beta hcg 0.41 kan testi kesin sonuç veriyormu yoksa ilk negatif çıkıp snradan hamile olduğunu öğrenen varmı ? Genişletmek için tıkla... canım çıkması lazımdı ama istersen bidee başka yerde kan ver yüzde bir bile olsa bazı yerlerin yanılma payı olabiliyor yine çıkmazsa bişey mutlaka doktora git adet söktürücü versin.
eCeMiSaH .!.: merhaba arkadaşlar adetim 8 gün gecikti beta hcg 0.41 kan testi kesin sonuç veriyormu yoksa ilk negatif çıkıp snradan hamile olduğunu öğrenen varmı ? Genişletmek için tıkla... canım çıkması lazımdı ama istersen bidee başka yerde kan ver yüzde bir bile olsa bazı yerlerin yanılma payı olabiliyor yine çıkmazsa bişey mutlaka doktora git adet söktürücü versin.
eCeMiSaH karmakarışık Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2010 23 0 38 35 İstanbul 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #4 Banada çok geldi ve sanki hamile gibi hissediyorum yada psikolojik biraZ daha bekleyip yine Gidiyim bakalım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada çok geldi ve sanki hamile gibi hissediyorum yada psikolojik biraZ daha bekleyip yine Gidiyim bakalım iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amazon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 3.675 109 173 42 İstanbul 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #5 Hayatım 8 gün gecikmede kesin çıkardı, boşuna umutlandırma kendini.
eCeMiSaH karmakarışık Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2010 23 0 38 35 İstanbul 6 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eCeMiSaH #6 Haklısın aslında ama 8 günde gecikme çok geldi hiç böle olmamıştı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın aslında ama 8 günde gecikme çok geldi hiç böle olmamıştı iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi