How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi Acill!!!...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirisa

❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
334
8
296
36
İstanbul
Kızlar az önce bir site ile karşılaştım şikayet var.com diye belki bilen vardır ve bebeğime kullandığım yiyecekler için araştırma yaptım firma ara kısmına bebelac yazdım ve gözlerime inanamadım isterseniz bakın 2011 serili mamadan böcek yuvası çıkmış bebelac mamayı değerlendirmiş ama mamayı alan anne hemen tarım ve köy işlerine rapore ettirmiş aylardır veriyoruz bebeklerimize bu mamaları sizce ne yapmalıyım değiştirince ne alsam aptamili bıraktı diye buna geçmiştim gece sabaha kadar düşündüm artık hiçbir mamayı vermek istemiyorum oğlum 7 aylık bir akıl verin lütfen

benim oğlum 3 aylık sadece anne sütü alıyor şimdilik. Bu mamalardan pek anlamıyorum ama güvenemiyorum da. Bilmediğim için soruyorum mama vermek şart mı? Meyve-sebze püresi, sebze çorbası, muhallebi... bunlar evde de hazırlanabilir. En önemlisi devam sütü sanırım ama memeyi bırakmazsa ona da gerek olmaz sanırım. (çalışacağım için sağarak vermeyi düşünüyorum) Yanılıyor muyum?

sadece bebelac deil miupadada böcek ve kurt cıkmıs hero baby desen aynı yani anlıcağın bütün mamalarda var ki milupadan böyle bişey beklemiyordum şuan şoktayım ne yapcamı şaşırdım valla

benim oğlum 3 aylık sadece anne sütü alıyor şimdilik. Bu mamalardan pek anlamıyorum ama güvenemiyorum da. Bilmediğim için soruyorum mama vermek şart mı? Meyve-sebze püresi, sebze çorbası, muhallebi... bunlar evde de hazırlanabilir. En önemlisi devam sütü sanırım ama memeyi bırakmazsa ona da gerek olmaz sanırım. (çalışacağım için sağarak vermeyi düşünüyorum) Yanılıyor muyum?

canım benim bebeğim ek gıdaya geçeli çok oldu zaten şuan herşeyi yiyor ben bahsettiğim mamayı sadece gece ve biyere gittiğimde yada zor kaldığımda veriyorum ayrıca negüzel ki emziriyorsun ben 4 ay sağdım hiç tutmadı beni oğlum ve yapacak bişeyim yoktu en iisidir aptamil diye verdim onuda sevmedi napim sizce ne verim çocuğuma benimde yapacak bişeyim yok yoksa bunları bile bile kim verebilir ki evladına, çok üzülüyorum ama napim napim

canım benim bebeğim ek gıdaya geçeli çok oldu zaten şuan herşeyi yiyor ben bahsettiğim mamayı sadece gece ve biyere gittiğimde yada zor kaldığımda veriyorum ayrıca negüzel ki emziriyorsun ben 4 ay sağdım hiç tutmadı beni oğlum ve yapacak bişeyim yoktu en iisidir aptamil diye verdim onuda sevmedi napim sizce ne verim çocuğuma benimde yapacak bişeyim yok yoksa bunları bile bile kim verebilir ki evladına, çok üzülüyorum ama napim napim

anlıyorum. Anne sütü almıyorsa mecbur verilecek tabi.Allah yardımcımız olsun.

yaa canım bende aynı durumdayım milupayı hiç içmiyor bebelactanda ben soğudum yaa ben 1 haftadır falan pınar 6-12 ay için devam sütü veriyorum mamalarınıda onunla yapıyorum fiyat olarak mamalarla hemen hemen aynı paraya denk geliyor en önemlisi içim rahat oluyor ve bebişim çok sevdi

Evet bu durum sözkonusu mamalarda..
Ben artık hiç vermiyorum mama..
Muhallebiyi kendim yapıyorum evde,sütle pirinçle yada irmikle.Mis gibide oluyor.
Geceleride sütt veriyorum inek sütü...

tarım ve köy işleri bakanlığı önüne gelene izin verdiği için bunlar oluyor bir şeyin dışında tarım ve köy işleri onaylı yazıyorsa geri bırakıyorum milupalar şeker deposu mübarek şişiriyolar sadce bebeği milupa hiç kullanmayı düşünmüyorum

Evet bu durum sözkonusu mamalarda..
Ben artık hiç vermiyorum mama..
Muhallebiyi kendim yapıyorum evde,sütle pirinçle yada irmikle.Mis gibide oluyor.
Geceleride sütt veriyorum inek sütü...

evet gülşah abla sanırım alya biberonuda bi dönem bırakmıştı senin işin daha zor ben snin blogunda okumuştum pınar sütü bende verdim dün doktor bisküviyide yasakladı mamayıda artık hep ek gecede su ver dedi ama süt vericem

milupa yaz hero baby yaz yine bir sürü şikayet çıkacaktır
karalama kampanyası da olabilir ben milupanın muhallebilerinden mamasından meyve püresinden çokça verdim hiçte böyle birşeyle karşılaşmadım

ama öyle olsa bebelacta cvp yazmış aldık ürünü inceledik özür dileriz diye iyice okuyun arkadaşlar

Back