Acill

Mrvgfbq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
69
11
3
28
Kozlar mayıs 11 adet oldum en som ama bu geç döllenme 25 inde
Salı günü keseyi görmeye gidecem kalp atışınıda duyarmıyım kaç haftalıktır sizce

Salı günü keseyi görmeye gidecem kalp atışınıda duyarmıyım kaç haftalıktır sizce
canım gittiğinde kaç haftalımış, bide keseyi ve kalp atışını ne zaman gördün acaba.

Canım beta değerinle de alakalı. Alttan 5000 üstten 10000 de kese gözüküyor. Keseyi gördükten yaklaşık 1-2 hafta sonra kalp atışını duyabilirsiniz. Ama kalp atışı duyulmasa bile doktorun cihazı ileri teknolojiyse kalp atışını nabız şeklinde görebiliyorsunuz

Merhaba adetim 18gün gecikti beta hcg 3700 lerde doktor vajınal muayene etti ama kese görünmüyor dedi bu değerlerde görünmesi lazım dedi ve dış gebelik şüphesiyle detaylı ultrasona gönderdi orda da dış gebelik bulgusu rastlanmadı ve kese de hiçbiryerde görünmedi. Bu değerlerde kese görünmemesi normal mi ve 2 gündür akşamüzerileri hafif kanama eklenme gibi oluyor kahverengiye yakın cok sürmeden geçiyor yardım lütfen

Son durum ne aynı durumu bende şuan yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…