Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa mi bi çok kişi öyle oluyor normalde kabul ediliyormuşovulasyon testi kullanın
ilk defa karşılaştım 22 günle
Ilk defa mi bi çok kişi öyle oluyor normalde kabul ediliyormuş
21 ile 35 gün arasi adet kanaması normal kabul ediliyorovulasyon testi kullanın
ilk defa karşılaştım 22 günle
Anladım canım kadın olmak zor :))olabilir tabiki yalnızca bilgim yoktu ben 30 günde bir olurumda :)
Anladım canım kadın olmak zor :))
Kac yıllık evlisin canım bide çocuğun var mi hicevet ben de yumurtlamayla kafayı bozmuş durumdayım testlerle basım belada![]()
Kac yıllık evlisin canım bide çocuğun var mi hic
Progesteron tahlili yaptırdın mi hiç bende 1 yıllık evliyim bi kaç ay önce düşüğe benzer bişey yaşadım erken diye tahlilde yaptirmamistim sonra bi sancıyla büyük bi parça düştü yanında kan pihtisiyla hamilemiydim degilmiydim bilemedim deevet canım bir kızım var 7 yasında
eylülde düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz
Progesteron tahlili yaptırdın mi hiç bende 1 yıllık evliyim bi kaç ay önce düşüğe benzer bişey yaşadım erken diye tahlilde yaptirmamistim sonra bi sancıyla büyük bi parça düştü yanında kan pihtisiyla hamilemiydim degilmiydim bilemedim de
Evet canım benim de bütün tahlillerim iyicanım süşükten sonra hiç ihmal etmedik kontrolleri testleri yaptırdık dr herşey normal diyor
sen de mi bebiş istiyosun şuan :)
Işte kaçıncı gün gitmem gerek acabaEn iyisi doktorla yap bunu.. yanlis zamanda yaparsin yanlis cikar..
Bide ultrasonda da gozukur doktora gidersen..
Ben bgun yaptirmak icin gittim doktor yanlis cikabilir catlamis yum. Buyuk ihtimal dedi biraz gec zaman gittim oyuzden..
Ultrasonda goruldumu gerek yok dedi
Yumurtalama gnunu bilmiyormusun? Git ultrasonda yumurtlaman gozukur iste. Doktor yonlendirir hem sen en sagliklisi oyle yapIşte kaçıncı gün gitmem gerek acaba
Peki teşekkür ederimYumurtalama gnunu bilmiyormusun? Git ultrasonda yumurtlaman gozukur iste. Doktor yonlendirir hem sen en sagliklisi oyle yap