Acill

AlIpInar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
116
Puanlar
33
Kizlar meraba yaklasik 3 bucuk hafta once kurtaj oldum ve biraz riskli ve sorunlu bi kurtajdi kanamam hala devam ediyor doktor parca kaldigini tekrar kurtaj gerektigini soyluyor ben ayni seyleri yasamak istemiyorum parcayi dusunrmenin baska yolu yokmu ??

Allah aşkına nerde kürtaj oldun parça kalması nedemk ya böyle saçmalk olmz tabikide sen düşüremzsin neden aynısnı yaşamk istemiyrsn noldu ki ağrın sancın wardı diyemi

Allah aşkına nerde kürtaj oldun parça kalması nedemk ya böyle saçmalk olmz tabikide sen düşüremzsin neden aynısnı yaşamk istemiyrsn noldu ki ağrın sancın wardı diyemi
Canim ben kurtajdan 1 saate yakin cikmamisim doktor kurtajdan sonra bakarken icerden kann fiskirdigini gormus kani durduramams esimgile bzm bi hatamiz olsa o an mudahale ederiz fakat nerden bu kan bilmiyrm demis benim yatisimi yaptilar 2 gun serum takildi ve benim yaklask 4 haftadr kanamam durmuyor zaten bebegimi kaybetmisim ustune kurtaj olmusum suan tektar kurtaj istemiyrm vajinal ultrason yapilirken bile korkuyrm 1 bucuk aya yakindir 18 defa vajinal ultrason yapildi

Ah canım ya çok talihsiz bişi yaşamışsın yanlış doktr seçimi bende kürtj oldm ve hiç bişi anlmdm anestezlydi zaten 1 saat snrada ewime gttm ağrımda olmadı çok üzüldm senin adına daha iyi doktr bulmalısn kendine ALLAH ŞİFA VERSİN

Amin canim tesekkur ederim tekrar kurtaj dicek onlarda fakat ben istemiyorum doktorda cytotec bulabilirsen fitil gibi kullan diyor fakat malesef bulamadm intrnettekilerde guvenilir degil malesef esim eczaci fakat yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…