Acill yorum yapin yaptiranlar- Dermapen ve Hifu icin randevu aldim

DeryaOnDiet

baslangic: 76kg guncel:74.8 hedef:65kg
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
19.657
59.324
Selam kizlar
Hamilelik ve annelik izni derken, kizim bir yasina geldi. Icerde kalan yillik izinlerimi kullaniyirum ve 2 ay sonra yeniden isbasi yapacagim. Hem isyerimde kendimi daha iyi genc hos hissetmek icin hem de ihtiyac duydugumu dusundugunden bazi ameliyatsuz estetik uygulamalarjni arastirmaya basladim.
Oncelikle sorunlu bolgemden: yuzumde kizariklik ve asiri kurulik var. bunun icin gittigim estetik klinigi dermapen tavsiye etti.
Ve dediklerine gore 3 uygulamadan sonra tam 2 yil etkisi suruyor ve coldimi bebek coldi gibi yapiyormus. Yaptiran var mi icinizde? Carsamba gunune randevum var.

Ve ayni sekilde sac diplerimde sorun var kepeklee ve kuruluk, klinik vampir lifting tavsiye etti. Kanimi alip vitaminle karistirip sonra sac dibime enjekte edeceklermis. Bunun icin de yine carsambaya randevum var ilk seans. Bu da 3 seanslik bir islem.
Ve 2 vucut bolgesinde bir de yuze hifu var paketimin icinde. Bu hifunun vucut icin olanini da carsamba gunu yaptiracagim.

Guzel bir paket hazirladilar. Fiyati da paket oldugu icin cok daha uygun oldu. Bu yukarida saydiklarim icinde yaptirdiklariniz var mi? Varda lutfen yorum yapin. Hala dudunmek icin zamanim var, islemleri degistirebilirim. Paketin ucretini odedigim icin iptal edemem zaten etmek de istemiyorum ama degistirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…