• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aciLL yardımmm =((

die_for_you_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
49
0
36
İstanbul
kızLAr bayrammda köye gidicem erkek arkdasım orda ve tuyLerden acıL oLArak kurtuLmam Lazım eLdivene aLışmıştım sonra üşendım jiLEt yaptım sımdı eLdıvenLE cok acıyor napıcam bıLemıyorum yaLvarıyorum yardım edın emLA yıda sıgorta yazmıyor 25 tL cok pahaLLı bırazcıkda uzadı agdada yapamam napıcam bıLemıyorummm :84: :84: :84:

canım ben emla yı kullandım hiç bir işe yaramadı ama sende ne olur bilemem vücuda göre değişir sanırım.sigorta yazıyor ben öyle aldım ama yinede bi sor tekrar.en iyisi ağda o da can yakıyor durum kritiik aynı dert bendede var ve kendimden nefret eder oldum.bıktım uğraşmaktan

aynenn ve pazartesıı gıdıyorum emLAyı artık yazmıyorLArmıs sordumda yarın bırdhaa soryaım bende ıse yaramıstı ama 25 mıLyon veremem cok pahaLLı

bak bu kötü oldu bende bi paket var eğer görüşebilseydik sana verirdim ben şu an istanbulda değilim tatildeyim orda olsam bi şekilde ulaştırırdım sana

istanbula bende çarşamba günü dönüyorum.daha önceden bilseydim hallederdik gönderirdim sana.yanımdada değil kargoyla gönderim.istanbuldaki evimde kaldı

bayrama az kaldi yani kokten cozumu dusunmek biraz kritik.. agda yap derdim ama agda'la ugrasmak istemiyrsun..
bence de veet tuy dokucu krem kullan ama pazartesi gece yada yola cikmadan once yap mesela, birde koy'de killa milla ugrasma.. ne zor gicik bu tuy temizleme isi.. sadece bacak derdi yokki rahatlasan..

hizli almak icin tuy dokucu krem kullan jilet kullanacagina, jilet sert yapiyr ama krem cildi yumusatiyr yani bence daha kullanisli..

Back