• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acill yardımmm saçç açma??

canım ben kolestonun kini kullandım saçım siyahtı şu anda sarıya kaçan bi renk oldu yanii düşün o kadar açtı ama 10 saat bekledimzemuszemus ama süper açıo tavsiye ediyorum

canım bende şuan aynı durumdayım ve denedim açmadı sonra boyanın danışma hattını aradım ve zaten açmayacağını söyledi usta bi elden çıkması lazım illa dedi açıcılarla saçlarınzı yakar yıpratırsınız dedi ve bende birazdan kuaföre gidicem saçlarımın elimde kalmasını istemiyorum uzatmak için çok uğraştım bi boya için vazgeçemem

10 saatmi ciddmsn:S:S peki önceden boyalmydı saçn bide ne renkti?
vala canım önceden saçımda mavi boya vardı ama aktı yani kalmadı sayılır saçım siyahtı sadece kahkül kısmım kahvarengiye kaçıodu birde dedim koleston saç açıcı boyaya katılanlardan krem gibi olandan dedim cnm onu verdiler

vala canım önceden saçımda mavi boya vardı ama aktı yani kalmadı sayılır saçım siyahtı sadece kahkül kısmım kahvarengiye kaçıodu birde dedim koleston saç açıcı boyaya katılanlardan krem gibi olandan dedim cnm onu verdiler

benimde siyah şuan ama diplerden 7 8 cm kahverengi..tam olarak anlamadım ben kolestonun hangisi ultra açıcı mı?

Back