• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acill yardimm

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Kabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum

Kabizlik sorunu cekiyorum ne yapacagimi bilmiyorum kizlar acill fikirlerinize ihtiyacim var canim cok yaniyo var ama yapamiyorumm acidan dolayi benim gibi olan var mi bagirsak bosaltim hapi icemiyorum cok agrili oldugu icin krem vardi bildigim o da artikk uretilmiyormus napicam bilmiyorum kefir kayisi bol su ictim ama nafile bagirsaklarimin caliatigini hissediyorum ama malesef yapamiyorum
Lavman yap.

Acı biber turşusu ye.
Hoşaf ye.
Klozet tuvalet kullanıyorsan oturduğunda ayaklarının altına tabure koy.
Mümkünse alaturka tuvalet kullan.

Son düzenleme:
ballı süt işe yarıyormuş sütü ısıtıp içine biraz bal koy bir çay kaşığı kadar karıştırıp iç şifa olsun

Acilde yaptir istersen lavmani.kendin yapmak zor birsey aslinda.ben dogumdan sonra olmayinca hemsire yapmisti.tup icinde jel var anal yoldan jelin girmesi gerekiyor.anlatabilcekmiyim bilmem ama biraz iceriden verilmesi gerekli biraz o aciyor onun disinda bir agri falan yok,rahatlarsin

Acilde yaptir istersen lavmani.kendin yapmak zor birsey aslinda.ben dogumdan sonra olmayinca hemsire yapmisti.tup icinde jel var anal yoldan jelin girmesi gerekiyor.anlatabilcekmiyim bilmem ama biraz iceriden verilmesi gerekli biraz o aciyor onun disinda bir agri falan yok,rahatlarsin
Zaten bi kac gun icersinde gecmezse mecbur lavman yaptircam doktor a gitsem de sanirim onu yaptircak

Temiz bir sabunu küçük bir parça kırıp fitil şekline getirip fitil atar gibi atın. Biraz sonra o sabunla birlikte çıkacaktır. Ben de bir kaç kez böyle yapmıştım çok zor durumda kaldığımda.

Zeytin yagi ic bide belki faydasi olur..

Basur olmuş olmayasın. Benim annemde bu sorunu cok çekiyor. Hem bagirsaklari calismiyor hemde basur hastaligi ortaya cikiyor cok zorlanmaktan.
Afedersin ama popon yaraysa önce onu gecir kremlerle vs. Cunku dahada kotu olmasin.
Tabi doktora gitmek sart hep böyleyse.

Back