Gurbetcisu Kocasının Birtanesi.. Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 181 Emoji Skoru 97 Puanlar 18 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcisu #1 Kızlar En Son adet 26 mart oldm sonrada olmadm pazartesi iki damla kahverengi geldi bugunde çamur gibii kahverengi akmış ama bildiğiniz çamur sizce nedenn lütfen cok korkuyorum
Kızlar En Son adet 26 mart oldm sonrada olmadm pazartesi iki damla kahverengi geldi bugunde çamur gibii kahverengi akmış ama bildiğiniz çamur sizce nedenn lütfen cok korkuyorum
S sudan cicek Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 19 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcisu #2 benim kendimi bildim bileli her adet öncesi böyle oluyor normal diye düşünüyorum
Gurbetcisu Kocasının Birtanesi.. Kayıtlı Üye Katılım 6 Aralık 2015 Mesajlar 181 Emoji Skoru 97 Puanlar 18 20 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcisu #3 sudan cicek .!.: benim kendimi bildim bileli her adet öncesi böyle oluyor normal diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Canim Bendede Oluyor Ama Bu ilk defa basima geliyor bildigin nemli kum gibi kahverengi bir akknti vardi camasirimda veya baya sanki plaj kumu gibiydi
sudan cicek .!.: benim kendimi bildim bileli her adet öncesi böyle oluyor normal diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Canim Bendede Oluyor Ama Bu ilk defa basima geliyor bildigin nemli kum gibi kahverengi bir akknti vardi camasirimda veya baya sanki plaj kumu gibiydi
06rey38 Zalımsın HAYAT.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 733 Emoji Skoru 393 Puanlar 103 Yaş 36 Yer Bingöl 27 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gurbetcisu #4 Gurbetcisu .!.: Canim Bendede Oluyor Ama Bu ilk defa basima geliyor bildigin nemli kum gibi kahverengi bir akknti vardi camasirimda veya baya sanki plaj kumu gibiydi Genişletmek için tıkla... Normalmiş cnm ben kadın doğumcuya sormuştum.. Geçen ayıdan kalan kanmış.. Korkulacak bişe yok inş
Gurbetcisu .!.: Canim Bendede Oluyor Ama Bu ilk defa basima geliyor bildigin nemli kum gibi kahverengi bir akknti vardi camasirimda veya baya sanki plaj kumu gibiydi Genişletmek için tıkla... Normalmiş cnm ben kadın doğumcuya sormuştum.. Geçen ayıdan kalan kanmış.. Korkulacak bişe yok inş