E eDaNuR_ Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2013 12 0 6 34 Samsun 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eDaNuR_ #1 3 aydır anlam veremediğim bir akıntım ve kasıntım vra ve idrarımı yaparkende yanıyorum bu ayda adet olmadım kafayı yemek üseriyim neden böyle oluyorum
3 aydır anlam veremediğim bir akıntım ve kasıntım vra ve idrarımı yaparkende yanıyorum bu ayda adet olmadım kafayı yemek üseriyim neden böyle oluyorum
sukedisi https://www.instagram.com/magicvocable/ Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 1.090 393 323 44 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eDaNuR_ #2 eDaNuR_ .!.: 3 aydır anlam veremediğim bir akıntım ve kasıntım vra ve idrarımı yaparkende yanıyorum bu ayda adet olmadım kafayı yemek üseriyim neden böyle oluyorum Genişletmek için tıkla... mantar ve enfeksiyon gibi görünüyor bence yarın bir doktora gitmelisin. geçmiş olsun
eDaNuR_ .!.: 3 aydır anlam veremediğim bir akıntım ve kasıntım vra ve idrarımı yaparkende yanıyorum bu ayda adet olmadım kafayı yemek üseriyim neden böyle oluyorum Genişletmek için tıkla... mantar ve enfeksiyon gibi görünüyor bence yarın bir doktora gitmelisin. geçmiş olsun
E eDaNuR_ Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2013 12 0 6 34 Samsun 19 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eDaNuR_ #3 sukedisi .!.: mantar ve enfeksiyon gibi görünüyor bence yarın bir doktora gitmelisin. geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim gidecem ama alttan muayene yüzünden gitmiyorum sevmiyorum
sukedisi .!.: mantar ve enfeksiyon gibi görünüyor bence yarın bir doktora gitmelisin. geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim gidecem ama alttan muayene yüzünden gitmiyorum sevmiyorum
sukedisi https://www.instagram.com/magicvocable/ Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 1.090 393 323 44 20 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eDaNuR_ #4 eDaNuR_ .!.: Teşekkür Ederim gidecem ama alttan muayene yüzünden gitmiyorum sevmiyorum Genişletmek için tıkla... uygun değilim dediğinde alttan muayene etmiyorlar canım benim kan testi yaparlar ( arada hormon testlerinede baktır istersen) mantar dersede 1 krem verir kaşıntı için , tek doz antibiyotik verebilir. evliysende fitil verir ; )
eDaNuR_ .!.: Teşekkür Ederim gidecem ama alttan muayene yüzünden gitmiyorum sevmiyorum Genişletmek için tıkla... uygun değilim dediğinde alttan muayene etmiyorlar canım benim kan testi yaparlar ( arada hormon testlerinede baktır istersen) mantar dersede 1 krem verir kaşıntı için , tek doz antibiyotik verebilir. evliysende fitil verir ; )